Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnairin uusi johtoryhmä 15.12.2000

Finnairin hallitus vahvisti uuden organisaatiorakenteen mukaisen johtoryhmän.


Uuteen johtoryhmään kuuluvat 1.1.2001 alkaen pääjohtaja Keijo Suilan lisäksi johtajat Henrik Arle (reittiliikenne), Petri Pentti (talous ja rahoitus), Mauri Annala (lomaliikenne ja matkapalvelut), Tero Palatsi (henkilöstö ja hallinto), Eero Ahola (strateginen suunnittelu ja sähköisen kaupan kehittäminen), Mika Perho (markkinointi), Hannes Bjurström (lentotoiminta) ja Jarmo Vilenius (tekniikka).

Uusia johtoryhmän jäseniä ovat johtajat Kari Palomäki (catering ja maapalvelut), Mikko Kuntola (rahti) sekä viestintäjohtaja Christer Haglund.

Finnairin hallitus päätti myös Lentotoimintapalveluiden johtovastuusta. Kari Palomäki vastaa liiketoiminta-alueessa maapalveluja myyvästä Finnair Ground Handlingista ja 1.1.2001 perustettavasta Finnair Catering Oy:stä.

Lentotoimintapalvelujen liiketoiminta-alueeseen kuuluu myös lentokaluston huoltopalveluja myyvä Finnairin tekniikka, jonka vastaava johtaja on Jarmo Vilenius. Palomäki ja Vilenius raportoivat suoraan pääjohtajalle.

"Uuden johtamisjärjestelmän tavoitteena on luoda nykyistä selkeämpiä ja itsenäisempiä liiketoimintayksiköitä, joilla on oma liiketoimintalogiikkansa, tavoitteensa ja palkitsemisperusteensa", sanoo pääjohtaja Keijo Suila. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnairin hyvä kehitys jatkui ensimmäisellä vuosineljänneksellä 24.05.2001

Liikevaihto kasvoi 5,3 % noin 2,5 miljardiin markkaan.


Matkustajalaivaliikenne Hangosta Saksaan alkoi 17.05.2001

Superfast Ferries esitteli laivansa myös Helsingissä.


Lakot Lufthansan riesana 14.05.2001

24 tunnin lakko peruutti 900 Lufthansan 1080 lennosta. Kustannukset n. DEM 50 miljoonaa.