Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Lentojen ja liikematkojen jakelutiet oikenevat 31.05.2017
HRG tekee uusia ratkaisuja jakelukanavamahdollisuuksiensa tehostamiseksi

HRG, Hogg Robinson Groupin Global Travel Management -yksikkö, vahvistaa asemansa New Distribution Capability (NDC:n) eturintamassa ilmoittamalla suunnitelmastaan integroida British Airwaysin NDC järjestelmän. Hogg Robinsonin tietohallintojohtaja Bill Brindle sanoo: "HRG on on eturintamassa ottamassa käyttöön uusia jakelukanavia. Olemme kehittäneet Omni-Channel-strategian, jotta voimme sisällyttää suorat yhteydet mielestämme parhaiden lentoyhtiökumppaniemme kanssa. Ennustimme jo useita vuosia sitten muutosta jakelukanaviin ja siitä lähtien olemme tehneet suunnitelmia ja toimenpiteitä."

Brindle sanoo HRG:n olevan ensimmäinen merkittävä liikematkatoimisto eli TMC (Travel Management Company), joka on ollut mukana alusta lähtien kehittämässä IATA NDC:n toimintatapoja yhdessä British Airwaysin kanssa. Olemme olleet kertomassa näkemyksiämme sekä valmistaneet niin meitä kuin asiakkailtammekin tuleviin muutoksiin. ”Näitä muutoksia tapahtuu nyt ”, sanoo Bill Brindle

HRG:n teknologia on helposti integroitavissa British Airwaysin järjestelmään. ”Teknologian lisäksi, työskentelemme lähikuukausien aikana yhteisten asiakkaidemme kanssa keskustellen ja tutkien, mitä lisäarvoa uusi jakelukanava tarjoaa asiakkaillemme ja heidän matkustajilleen.” HRG kertoi strategiastaan tutkia NDC:tä jo vuonna 2011.

Hogg Robinson Group ostaa eWings.comin

Hogg Robinson Group kertoo myös tehneensä sopimuksen digitaalisen matkustuksen innovaattorin ja seuraavan sukupolven matkahallintoyrityksen eWings.comin hankkimisesta. Kaupan arvioidaan vahvistuvan seuraavan kahden viikon aikana.

Täysin verkossa toimiva eWings.com tarjoaa nopean ja käyttäjäystävällisen digitaalisen ratkaisun liikematkustukseen. Nopeasti käyttöönotettava, edullinen palvelu on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat yksinkertaistettua digitaalista palvelua. Bill Brindle kommentoi hankintaa: "eWings.com tarjoaa meille kehittyneen ratkaisun ja uutta edistyksellistä teknologiaa, joka täydentää omia tuotteitamme ja ratkaisujamme ja sopii täydellisesti meidän alustallemme." Bill Brindle jatkaa: "Sen lisäksi, että se on uusi ja jännittävä lähentymistapa varata liikematkoja nopeasti ja helposti, eWings.com mahdollistaa uuden jakelustrategiamme nopeuttamisen markkinoilla." Tällä hetkellä Saksassa toimiva eWings.comilla on sama Omni-Channel- eli monikanava- ominaisuus, jota Hogg Robinson Groupin omistuksessa oleva HRG kehittää globaaleille yritysasiakkailleen. Lisäksi se tuo tullessaan teknologia- ja synergiaetuja.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Tallink aikaansai ennätyksellisen 967 Meur liikevaihdon vuonna 2017 01.03.2018
Nettovoitto nousi 49 miljoonaan euroon

Viking Line tuo hyönteismenun kevääksi laivoilleen 01.03.2018
Huhti-toukokuussa voi punaisilla laivoilla maistella heinäsirkkoja

Finnlines Oyj:n tulos 2017 parani merkittävästi 27.02.2018
Uutta tonnistoa tilauksessa