Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Lentojen ja liikematkojen jakelutiet oikenevat 31.05.2017
HRG tekee uusia ratkaisuja jakelukanavamahdollisuuksiensa tehostamiseksi

HRG, Hogg Robinson Groupin Global Travel Management -yksikkö, vahvistaa asemansa New Distribution Capability (NDC:n) eturintamassa ilmoittamalla suunnitelmastaan integroida British Airwaysin NDC järjestelmän. Hogg Robinsonin tietohallintojohtaja Bill Brindle sanoo: "HRG on on eturintamassa ottamassa käyttöön uusia jakelukanavia. Olemme kehittäneet Omni-Channel-strategian, jotta voimme sisällyttää suorat yhteydet mielestämme parhaiden lentoyhtiökumppaniemme kanssa. Ennustimme jo useita vuosia sitten muutosta jakelukanaviin ja siitä lähtien olemme tehneet suunnitelmia ja toimenpiteitä."

Brindle sanoo HRG:n olevan ensimm√§inen merkitt√§v√§ liikematkatoimisto eli TMC (Travel Management Company), joka on ollut mukana alusta l√§htien kehitt√§m√§ss√§ IATA NDC:n toimintatapoja yhdess√§ British Airwaysin kanssa. Olemme olleet kertomassa n√§kemyksi√§mme sek√§ valmistaneet niin meit√§ kuin asiakkailtammekin tuleviin muutoksiin. ‚ÄĚN√§it√§ muutoksia tapahtuu nyt ‚ÄĚ, sanoo Bill Brindle

HRG:n teknologia on helposti integroitavissa British Airwaysin j√§rjestelm√§√§n. ‚ÄĚTeknologian lis√§ksi, ty√∂skentelemme l√§hikuukausien aikana yhteisten asiakkaidemme kanssa keskustellen ja tutkien, mit√§ lis√§arvoa uusi jakelukanava tarjoaa asiakkaillemme ja heid√§n matkustajilleen.‚ÄĚ HRG kertoi strategiastaan tutkia NDC:t√§ jo vuonna 2011.

Hogg Robinson Group ostaa eWings.comin

Hogg Robinson Group kertoo myös tehneensä sopimuksen digitaalisen matkustuksen innovaattorin ja seuraavan sukupolven matkahallintoyrityksen eWings.comin hankkimisesta. Kaupan arvioidaan vahvistuvan seuraavan kahden viikon aikana.

Täysin verkossa toimiva eWings.com tarjoaa nopean ja käyttäjäystävällisen digitaalisen ratkaisun liikematkustukseen. Nopeasti käyttöönotettava, edullinen palvelu on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat yksinkertaistettua digitaalista palvelua. Bill Brindle kommentoi hankintaa: "eWings.com tarjoaa meille kehittyneen ratkaisun ja uutta edistyksellistä teknologiaa, joka täydentää omia tuotteitamme ja ratkaisujamme ja sopii täydellisesti meidän alustallemme." Bill Brindle jatkaa: "Sen lisäksi, että se on uusi ja jännittävä lähentymistapa varata liikematkoja nopeasti ja helposti, eWings.com mahdollistaa uuden jakelustrategiamme nopeuttamisen markkinoilla." Tällä hetkellä Saksassa toimiva eWings.comilla on sama Omni-Channel- eli monikanava- ominaisuus, jota Hogg Robinson Groupin omistuksessa oleva HRG kehittää globaaleille yritysasiakkailleen. Lisäksi se tuo tullessaan teknologia- ja synergiaetuja.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

SAS:n suora lentoyhteys Oulusta Tukholmaan avataan marraskuussa 05.05.2018
Lisää lentoja myös Tampereelta ja Turusta

Matkatoimistot myönteisiä ajatukselle koulujen kesälomien siirrosta 03.05.2018
SMAL: Loma-ajan muutoksen yhteiskuntavaikutukset selvitettävä

Finavia käynnistää mittavan investointiohjelman Lapin lentoasemilla 03.05.2018
Panostus kolmeen lentoasemaan 55 miljoonaa euroa