Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


SMT kutsui sidosryhm√§ns√§ Future Watch + network ‚Äďtilaisuuteen HOTT:iin 31.05.2017
Suuri muutos: onlinetyökalu uusiksi

Tiistaina 30. toukokuuta SMT:n toimitusjohtaja Kirsi Paakkari toivotti asiakkaat ja yhtiön muut intresentit tervetulleeksi jo perinteikkääseen SMT Future Watchiin, nyt osana American Express Global Business Travelia, entisen yhteistyökumppanin ostettua SMT:n Finnairilta viime marraskuussa.

‚ÄĚTulevaisuus ja maailma muuttuvat. Toimialamme on aivan valtavan muutoksen edess√§‚ÄĚ, avasi Kirsi Paakkari. ‚ÄĚOnlinety√∂kalu on uusittava ja t√§m√§ tulee koskemaan l√§hes kaikkia suomalaisia yrityksi√§‚ÄĚ, sanoi Paakkari. H√§nen mukaansa ensimm√§inen onlinety√∂kalu on implementoitu jo vuonna 1998. Alkuvuosina sen hy√∂dynt√§minen l√§hti kuitenkin varsin nihke√§sti liikkeelle ja viel√§ 10 vuotta k√§ytt√∂√∂notosta itsepalveluty√∂kalun osuus oli vain n. 10 % myynnist√§. Sitten alkoi tapahtua ja nyt l√§hes 60 % kaupasta tulee itsepalveluty√∂kalun kautta. ‚ÄĚUusilla, suoremmilla jakelutavoilla haetaan sek√§ suoria ett√§ ep√§suoria s√§√§st√∂j√§. Matkatoimistojen akuutti ongelma on, miten korvataan menetetyt tuotot‚ÄĚ, sanoi Paakkari.

Paakkarin mukaan ty√∂n tekemiseen luodaan uusia malleja teknologiaa hy√∂dynt√§en. Ty√∂ntekij√∂iden n√§k√∂kulmasta t√§m√§ tarjoaa nykyisin osa-aikaty√∂n ja kotity√∂n mahdollisuuksia niille, jotka haluavat kenties ty√∂skennell√§ hieman v√§hemm√§n. Paakkarin mukaan SMT:ll√§ on ty√∂ntekij√∂it√§ kahdellakymmenell√§ paikkakunnalla Suomessa. ‚ÄĚMe koulutamme my√∂s ihmisi√§ aivan uusiin ammatteihin.‚ÄĚ Kirsi Paakkari iloitsi SMT taloushallinnon siirtymisest√§ Virosta takaisin Suomeen, kun Amex GBT muutoin hoitaa taloushallintonsa Intiassa. ‚ÄĚTulevaisuudessa p√§rj√§√§, jos osaa yhdist√§√§ globaalit prosessit paikalliseen ketteryyteen‚ÄĚ, filosofoi Paakkari.

Amexin oma varaustyökalu

American Express GBT:n pohjoisen Euroopan aluejohtaja Jason Geall esitt√§ytyi katsauksella matkahallinnon muuttuviin vaatimuksiin. H√§nen j√§lkeens√§ Amexin tuoreen konserniyhti√∂ KDS:n Amber Stauffer kertoi t√§m√§n pilvipalveluita tuottavan yrityksen jakeluratkaisuista. KDS.n ‚ÄĚNeo door-to-door‚ÄĚ on nyt Amexin oma seuraavan sukupolven varausty√∂kalu. Jakelunkanavat muuttuvat ja oikenevat.

SMT Future Watchissa Finavian toimitusjohtaja Kari Savolainen valotti ja koko maan lentoliikenteen infrastruktuuria sek√§ Helsinki-Vantaan ‚ā¨900 miljoonan meneill√§√§n olevaa kehityshanketta. ‚ÄĚVuonna 2017 siirrymme j√§lleen uudelle luvulle matkustajavolyymissa, kun rikomme 18 miljoonan vuotuisen matkustajan rajan‚ÄĚ, lupasi Savolainen.

Koko HOTTin ala-aulan tilat olivat päiväksi vallanneet lukuisat SMT:n yhteistyökumppanit, mukana liikenneyhtiöitä maalta, mereltä ja ilmasta sekä mm. majoittajia eli hotelliketjuja. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Air France-KLM:n pääjohtaja Jean-Marc Janaillacin hävisi palkkaväännöt 06.05.2018
CEO:n ura jäämässä lyhyeksi?

SAS:n suora lentoyhteys Oulusta Tukholmaan avataan marraskuussa 05.05.2018
Lisää lentoja myös Tampereelta ja Turusta

Matkatoimistot myönteisiä ajatukselle koulujen kesälomien siirrosta 03.05.2018
SMAL: Loma-ajan muutoksen yhteiskuntavaikutukset selvitettävä