Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnairin Pekka Vauramosta oneworldin ohjausryhmän puheenjohtaja 05.06.2017
”Uusi rooli on suuri kunnia”

Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo on nimitetty kansainvälisen oneworld-lentoyhtiöallianssin toimitusjohtajista koostuvan ohjausryhmän (Governing Board) puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Vauramo otti roolin vastaan tänään 5.kesäkuuta oneworldin kokouksessa Meksikon Cancunissa, jonne ilmailualan johtajat ovat kokoontuneet huomenna alkavaan IATA:n (International Aviation Transportation Association) vuosikokoukseen.

oneworld-yhtiöiden toimitus- ja pääjohtajista koostuva ohjausryhmä määrittelee oneworldin vision ja päättää allianssin jäsenistä, rakenteesta ja strategisista tavoitteista. Puheenjohtajana Vauramo johtaa hallituksen kokouksia, valvoo allianssin hallintoa ja tekee läheistä yhteistyötä oneworldin toimitusjohtajan Rob Guerneyn ja allianssin johtoryhmän kanssa.

“Uusi rooli on minulle suuri kunnia. oneworld on toiminut kohta kaksikymmentä vuotta, ja jatkossa panostamme entistäkin vahvemmin siihen, miten voimme parhaiten palvella maailmanlaajuista asiakaskuntaamme”, Vauramo sanoo.

oneworld on kansainvälisistä lentoyhtiöistä koostuva globaali allianssi, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista palvelua ja mukavuutta paljon matkustaville kansainvälisille asiakkaille. Jäsenyhtiöinä ovat airberlin, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LATAM Airlines, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Jordanian, S7 Airlines ja SriLankan Airlines.

oneworld-yhtiöt lentävät yli tuhannelle lentokentälle yli 150 maassa. Päivittäisiä lähtöjä on noin 14 000. oneworld-yhtiöt kuljettavat noin 550 miljoonaa matkustajaa vuodessa yhteensä noin 3500 lentokoneen laivastollaan ja tuottavat 130 miljardin Yhdysvaltain dollarin liikevaihdon.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Tahkolle rakennetaan uusi keskusta 09.11.2017
Tavoitteena kiinnostavuus ja helppo saavutettavuus

Finnair lisää lentoja Tukholmaan 09.11.2017
Yhteistyö ruotsalaisen BRA-lentoyhtiön kanssa laajenee

Icelandair jatkaa kasvua vuodelle 2018 07.11.2017
Uusia reittejä ja nousua matkustajamäärissä