Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnairin Pekka Vauramosta oneworldin ohjausryhmän puheenjohtaja 05.06.2017
‚ÄĚUusi rooli on suuri kunnia‚ÄĚ

Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo on nimitetty kansainvälisen oneworld-lentoyhtiöallianssin toimitusjohtajista koostuvan ohjausryhmän (Governing Board) puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Vauramo otti roolin vastaan tänään 5.kesäkuuta oneworldin kokouksessa Meksikon Cancunissa, jonne ilmailualan johtajat ovat kokoontuneet huomenna alkavaan IATA:n (International Aviation Transportation Association) vuosikokoukseen.

oneworld-yhtiöiden toimitus- ja pääjohtajista koostuva ohjausryhmä määrittelee oneworldin vision ja päättää allianssin jäsenistä, rakenteesta ja strategisista tavoitteista. Puheenjohtajana Vauramo johtaa hallituksen kokouksia, valvoo allianssin hallintoa ja tekee läheistä yhteistyötä oneworldin toimitusjohtajan Rob Guerneyn ja allianssin johtoryhmän kanssa.

‚ÄúUusi rooli on minulle suuri kunnia. oneworld on toiminut kohta kaksikymment√§ vuotta, ja jatkossa panostamme entist√§kin vahvemmin siihen, miten voimme parhaiten palvella maailmanlaajuista asiakaskuntaamme‚ÄĚ, Vauramo sanoo.

oneworld on kansainvälisistä lentoyhtiöistä koostuva globaali allianssi, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista palvelua ja mukavuutta paljon matkustaville kansainvälisille asiakkaille. Jäsenyhtiöinä ovat airberlin, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LATAM Airlines, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Jordanian, S7 Airlines ja SriLankan Airlines.

oneworld-yhtiöt lentävät yli tuhannelle lentokentälle yli 150 maassa. Päivittäisiä lähtöjä on noin 14 000. oneworld-yhtiöt kuljettavat noin 550 miljoonaa matkustajaa vuodessa yhteensä noin 3500 lentokoneen laivastollaan ja tuottavat 130 miljardin Yhdysvaltain dollarin liikevaihdon.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Icelandair ja Islannin jalkapallomaajoukkue lanseeraavat elämyksiä 09.05.2018
Team Iceland Stopover: 90-minuuttia jalkapallon inspiroimaa aktiviteettia

SMALin Heli Mäki-Fränti ECTAAn työvaliokuntaan 08.05.2018
‚ÄĚEurooppalaisen matkatoimistoalan edunvalvontaa‚ÄĚ

Finnlinesin uusi laiva Naantali-L√•ngn√§s-Kapellsk√§r ‚Äďreitille 08.05.2018
M/S Finnswan aloitti liikenteen Suomen ja Ruotsin välillä 8. toukokuuta