Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Voigt Travel avasi lennot Hollannista Lapin kesään 11.06.2017
Kaksi viikkovuoroa heinäkuun loppuun saakka

Voigt Travel aloitti lennot Amsterdamista Rovaniemelle. Matkustajia saapuu Hollannista Rovaniemen lentoasemalle kahdesti viikossa heinäkuun loppuun saakka.

Lapin kesämatkailulle Voigt Travelin aloitus on erinomainen sysäys. Aikaisemmin pohjoisessa on avattu reittejä lähinnä talvikaudelle, mutta nyt myös Lapin kesä tehdään turisteille tutuksi.

‚ÄĚHienon supertalven j√§lkeen Voigt Travelin lanseeraus on upea ensiaskel kes√§matkustuksen kasvuun. Meill√§ on ilo toivottaa Hollannista saapuvat matkustajat l√§mpim√§sti tervetulleiksi pohjoisen Suomen suveen ja Rovaniemen lentoasemalle‚ÄĚ, toteaa johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

Lennot operoidaan niin sanottuina kolmiolentoina: Amsterdam-Rovaniemi-Tromssa-Amsterdam. Osa matkustajista jatkaa matkaansa vielä Rovaniemeltä Norjaan. Lentojen operaattorina on Transavia.

‚ÄĚP√§√§tavoitteemme on k√§√§nt√§√§ Lappi ja koko Pohjois-Skandinavia ymp√§rivuotiseksi lomakohteeksi‚ÄĚ, sanoo Voigt Travelin johtaja Cees van den Bosch.

Kymmeniä lentoja Lappiin

Voigt Travel on lentoineen tuttu n√§ky Finavian lentoasemilla Lapissa. Yhti√∂ on operoinut Suomeen jo 13 vuotta ja se on tehnyt kes√§matkoja aiemminkin. Talvikaudella 2016‚Äď2017 Voigtilla oli 60 charter-lentoa Lapin lentoasemille.

‚ÄĚHollantilaismatkustajat etsiv√§t uniikkia, turvallista ja koskematonta lomakohdetta. Suorien lentojemme ansiosta olemme jo saaneet muutettua mielikuvaa Lapin talvesta paljon positiivisemmaksi, mutta keskiy√∂n aurinko yh√§ kuulostaa uskomattoman kaukaiselta heille. Luomalla nyt hyv√§t rakenteet voimme madaltaa kynnyst√§ ja saada kes√§yhteydet taas kuntoon‚ÄĚ, van den Bosch sanoo.

Voigt Travel on keskittynyt lähinnä pohjoismaisiin kohteisiin. Suomen-matkojen osalta yhtiö on Hollannin suurin matkanjärjestäjä.

‚ÄĚT√§m√§ avaus osoittaa, ett√§ Lapissa on vetovoimaa kes√§ll√§kin ja ett√§ olemme yhdess√§ luoneet matkailutuotteesta houkuttelevan. Me Finaviassa kiit√§mme Visit Arctic Europe -projektia merkitt√§vist√§ panostuksista Amsterdamin-lentosarjan avaamisessa‚ÄĚ, Finavian Joni Sundelin sanoo.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Lentoyhtiö Nextjet hakeutuu konkurssiin 16.05.2018
Lennot loppuivat keskiviikkona 16. toukokuuta 2018

Air France-KLM, Delta ja Virgin Atlantic vahvistavat kumppanuuttaan Atlantilla 16.05.2018
Air France-KLM:lle 31 % siivu Virgin Atlanticista

Kiinalaiset löytämässä Helsingin ja Lapin ohella myös muun Suomen 14.05.2018
Suuri kiinalainen online-matkatoimisto alkaa myydä Järvi-Suomea