Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Voigt Travel avasi lennot Hollannista Lapin kesään 11.06.2017
Kaksi viikkovuoroa heinäkuun loppuun saakka

Voigt Travel aloitti lennot Amsterdamista Rovaniemelle. Matkustajia saapuu Hollannista Rovaniemen lentoasemalle kahdesti viikossa heinäkuun loppuun saakka.

Lapin kesämatkailulle Voigt Travelin aloitus on erinomainen sysäys. Aikaisemmin pohjoisessa on avattu reittejä lähinnä talvikaudelle, mutta nyt myös Lapin kesä tehdään turisteille tutuksi.

”Hienon supertalven jälkeen Voigt Travelin lanseeraus on upea ensiaskel kesämatkustuksen kasvuun. Meillä on ilo toivottaa Hollannista saapuvat matkustajat lämpimästi tervetulleiksi pohjoisen Suomen suveen ja Rovaniemen lentoasemalle”, toteaa johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

Lennot operoidaan niin sanottuina kolmiolentoina: Amsterdam-Rovaniemi-Tromssa-Amsterdam. Osa matkustajista jatkaa matkaansa vielä Rovaniemeltä Norjaan. Lentojen operaattorina on Transavia.

”Päätavoitteemme on kääntää Lappi ja koko Pohjois-Skandinavia ympärivuotiseksi lomakohteeksi”, sanoo Voigt Travelin johtaja Cees van den Bosch.

Kymmeniä lentoja Lappiin

Voigt Travel on lentoineen tuttu näky Finavian lentoasemilla Lapissa. Yhtiö on operoinut Suomeen jo 13 vuotta ja se on tehnyt kesämatkoja aiemminkin. Talvikaudella 2016–2017 Voigtilla oli 60 charter-lentoa Lapin lentoasemille.

”Hollantilaismatkustajat etsivät uniikkia, turvallista ja koskematonta lomakohdetta. Suorien lentojemme ansiosta olemme jo saaneet muutettua mielikuvaa Lapin talvesta paljon positiivisemmaksi, mutta keskiyön aurinko yhä kuulostaa uskomattoman kaukaiselta heille. Luomalla nyt hyvät rakenteet voimme madaltaa kynnystä ja saada kesäyhteydet taas kuntoon”, van den Bosch sanoo.

Voigt Travel on keskittynyt lähinnä pohjoismaisiin kohteisiin. Suomen-matkojen osalta yhtiö on Hollannin suurin matkanjärjestäjä.

”Tämä avaus osoittaa, että Lapissa on vetovoimaa kesälläkin ja että olemme yhdessä luoneet matkailutuotteesta houkuttelevan. Me Finaviassa kiitämme Visit Arctic Europe -projektia merkittävistä panostuksista Amsterdamin-lentosarjan avaamisessa”, Finavian Joni Sundelin sanoo.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finavia nimitti Joni Sundelinin Helsinki-Vantaan johtoon 10.03.2018
Päälentoaseman uusi johtaja löytyi talon sisältä

Finnairin voimakas kasvu jatkui helmikuussa 2018 09.03.2018
Matkustajamäärä sekä käyttöaste paranivat, täsmällisyys heikkeni

Qatar Airways julkisti mittavat laajennussuunnitelmansa 07.03.2018
Tallinna on kuudentoista uuden kohteen joukossa