Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Blue Air aloitti lennot Helsinki-Vantaalta Bukarestiin 19.06.2017
Romanialaisyhtiö operoi kolmesti viikossa ympäri vuoden

Helsinki-Vantaan lentoaseman reittivalikoimaan tuli uusi toimija 16. kesäkuuta, kun romanialainen halpalentoyhtiö Blue Air aloitti lennot Helsingin ja Romanian Bukarestin välillä. Lennot operoidaan ympäri vuoden kolmesti viikossa tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

”Saamme uuden kohteen Helsinki-Vantaan reittivalikoimaan. Suorien kansainvälisten reittien kehitys on ollut Suomessa nousujohteista ja suomalaisten ulottuvilla on väestömäärään suhteutettuna ylivertaiset yhteydet eri puolille maailmaa. Toivotamme Blue Airin lämpimästi tervetulleeksi Suomeen ja Helsinki-Vantaalle, jonka rooli lentoliikenteen solmukohtana korostuu entisestään”, sanoo lentoasemanjohtaja Ville Haapasaari Finaviasta.

”On upeaa saada Helsinki mukaan nopeasti kasvavaan Bukarestin-verkostoomme. Helsinki on vetävä kohde, joka palvelee sekä liike- että lomamatkustusta. Reittiavaus on ilouutinen meille ja myös Suomessa asuville romanialaisille, jotka voivat matkustaa perheensä luokse useammin. Suomalaismatkustajille avautuu samalla paremmat mahdollisuudet päästä nauttimaan Bukarestista, joka on hauska ja vehreä kaupunki. Tämä avaus on tärkeä askel meille vahvistaessamme asemiamme Pohjoismaissa”, sanoo Blue Airin reittiverkostosta vastaava johtaja Vlad Cristescu.

Bukarestista on jatkolentoyhteydet muun muassa Tel Aviviin, Larnacaan ja moniin Italian kohteisiin.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Viking Line nostaa pohjoismaiset maut kunniaan buffetravintoloissa 19.09.2017
Uusi syysbuffet tarjolla Punaisilla laivoilla 17. marraskuuta saakka

Anu Niemelä nimitetty Tjäreborgin maajohtajaksi 19.09.2017
Jatkaa yhtiön talousjohtajana maajohtajan toimen ohella

Qatar Airways toi Dreamlinerin Helsingin reitille 18.09.2017
Kapasiteetin lisäys 90 prosenttia