Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnair rekrytoi yli 100 lentäjää kasvunsa tueksi 01.08.2017
Hakuaika elokuussa 2017

Finnairin aloittaa elokuun 1.päivänä yli 100 lentäjän rekrytoinnin lentäjäkoulutukseen. Nyt alkavassa haussa etsitään sekä jo kokeneita ammattiliikennelentäjiä että henkilöitä, joilla ei tarvitse olla aiempaa lentokokemusta. Valituilla on mahdollisuus aloittaa Finnairin Airbus-perämiehinä jo vuodesta 2018 lähtien koulutuslinjasta riippuen.

‚ÄĚFinnairin kasvu on hyv√§ss√§ vauhdissa. Uusiutuva laivastomme ja kasvava reittiverkostomme avaa j√§lleen uusia mahdollisuuksia lent√§j√§n urasta kiinnostuneille. Erinomaisessa tiimiss√§mme on hyvi√§ kehittymisv√§yli√§ aina kapteeniksi ja lennonopettajaksi saakka‚ÄĚ, sanoo kapteeni ja Finnairin lentotoiminnan johtaja Jari Paajanen.

Hausta valitut vasta-alkajat voivat valita noin 24 kuukautta kestävän opintojakson Suomen Ilmailuopistossa tai noin 18 kuukautta kestävän Finnairille räätälöidyn intensiivisen Multi-Pilot License (MPL)-koulutusohjelman, joka toteutetaan yhteistyössä Patria Pilot Trainingin kanssa. Kokeneet ammattiliikennelentäjät puolestaan käyvät Finnairin järjestämän perämieskurssin ja tyyppikoulutuksen.

Hakuaika kaikkiin koulutusohjelmiin on 1.8. ‚Äď 31.8.2017. Valintaprosessi soveltuvuustesteineen, haastatteluineen ja tarkastuksineen kest√§√§ noin kahdeksan kuukautta. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Scandicin suuri brändäysurakka päätökseen 05.06.2018
Seurahuone Helsinki säilyttää entisen nimensä

EU:n vammaiskortti käyttöön VR:n kauko- ja lähijunissa 04.06.2018
Vammaisasiakkaiden matkustus helpottuu

oneworld connect on uusi verkostojäsenyysohjelma 04.06.2018
Se avaa pienemmille lentoyhtiöille oven suureen allianssiin