Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


BBH Hotel Group hankki Tallinnan PK Ilmarine-hotellin 08.08.2017
PK Riga myös siirtymässä samaan konserniin

BBH Hotel Group vahvistui Tallinnan markkinoilla, kun matkustajasataman lähellä sijaitseva PK Imarine Hotellin operatiivinen omistus siirtyi 26.7.2017 BBH Hotel Groupille. Myöhemmin elokuussa myös Riiassa sijaitseva PK Riga hotellin operointi siirtyy samoin BBH Hotel Groupin omistukseen. Molempien hotellien toiminta jatkuu normaalisti ja kaikki vahvistetut varaukset siirtyvät uudelle toimijalle ilman muutoksia.

‚ÄĚYhdist√§mme voimamme PK Hotellien kanssa. Se tekee meist√§ yhden suurimmista ja monipuolisimmista hotelliryhmittymist√§ Virossa. Sen lis√§ksi, ett√§ meill√§ on 737 hotellihuonetta, tarjoamme kokous- ja juhlatiloja jopa 1700 vieraalle. Konsernissa on my√∂s lukuisia osaavia ammattilaisia vastaamaan kylpyl√§ ja hyvinvointipalvelujen kasvavaan kehitykseen ja hienoa paikallista ruokailukulttuuri osaamista. Laajennumme nyt my√∂s Viron ulkopuolelle ja vahvistamme toimintaamme kansainv√§lisesti", sanoo hallituksen puheenjohtaja Mikael Granrot, joka on my√∂s yksi BBH Hotel Groupin omistajista.

BBH Hotel Group OÜ on vuonna 2014 perustettu yritys, johon kuuluvat merenrantakylpylä ja kokoushotelli Laulasmaa Spa sekä suositut kaupunkihotellit Hotel Euroopa, Tallinn Seaport Hotel ja Hotel Susi Tallinnan keskustassa. Yritys työllistää yli 350 henkilöä.(EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Icelandair lentää Islannin lipun väreissä 18.06.2018
Maan 100-vuotiaan itsenäisyyden ja ajankohtaisen jalkapalloilun kunniaksi

ACI-raportti: Maailman vilkkaimmat lentoasemat 14.06.2018
Atlanta kärjessä, neljä kiinalaiskenttää TOP20:ssa

Finnair aloittaa codeshare -yhteistyön Cathay Dragonin kanssa 11.06.2018