Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


D.Day for Travel Industry tarkasteli matkakaupan digitalisaatiota 10.10.2017
Tekes ja Visit Finland kokosivat kotimaan matkailun sidosryhmät toimintapäivään

Suomeen matkailumaana kohdistuneen suotuisan kehityksen ylläpitämiseksi on tehtävä koko ajan yhä enemmän. Digikehityksen kärkimaana Suomella on mahdollisuus saavuttaa etulyöntiasema tarttumalla matkailussa digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Digitalisaatio on mullistanut matkailualaa 90-luvulta alkaen ja kehitys jatkuu ja kiihtyy. Monilla markkinoilla jo suurin osa matkailijoista etsii ja varaa matkoja online, todettiin D.Day’ssä.

Kovasti kilpailluilla matkailumarkkinoilla edelläkävijät kehittävät liiketoimintaansa uutta teknologiaa hyödyntäviä palveluja, kuten virtuaali- ja lisättyä todellisuutta sekä yksilöllisesti räätälöityjä matkoja ja elämyksiä. Ylläpitääkseen ulkomaisten matkailijoiden mielenkiinnon suomalaisten matkailuyritysten ja muiden palveluntarjoajien pitää olla hereillä.

Suomen matkailu- ja el√§mysteollisuuden tulevaisuutta visioitiin D.Day for Travel ‚Äďtilaisuudessa Espoossa Nokian upeassa Executive Experience Centeriss√§ 10. lokakuuta 2017. D.Day for Travel on Team Finlandin (Tekes ja Finpron Visit Finland) ja yhteisty√∂kumppaneiden (Nokia, CGI, VTT ja Teknologiateollisuus) yhdess√§ j√§rjest√§m√§ tilaisuus, jonka tavoitteena on innostaa Suomen matkailuteollisuutta yhdess√§ tarttumaan digitalisaation haasteeseen. Innostavien puheenvuorojen lis√§ksi tilaisuudessa workshopattiin mahdollisiksi yhteisiksi hankkeiksi ja projekteiksi kehittyvien aiheiden ymp√§rill√§.

‚ÄĚSuomella on erinomainen mahdollisuus esitell√§ vankka digiosaamisensa sek√§ toimiva infrastruktuurinsa matkailun kautta. K√§yt√§nn√∂nl√§heisten digitaalisten palveluratkaisujen kautta avautuu keinoja kertoa paitsi maamme matkailullisista sis√§ll√∂ist√§ my√∂s Suomesta digitalisaatiokehityksen edell√§k√§vij√§n√§. Matkailun D.Day on erinomainen foorumi kohdistaa yhteiset ponnistukset samaan suuntaan, asiakaskokemusten syvent√§miseen sek√§ my√∂nteisten palvelullisten muistij√§lkien synnytt√§miseen, sanoo D.Dayn avannut ja p√§iv√§n tapahtumat juontanut Visit Finlandin johtaja Paavo Virkkunen. Valtiovallan tervehdyksen p√§iv√§n alkajaisiksi toi liikenne- ja viestint√§ministeri Anne Berner.

Digi-innovaatiokilpailu etsii matkailun mullistavaa kotimaista ideaa. D.Day for Travel -tilaisuudessa julkistettiin myös Team Finland -verkoston matkailun digi-innovaatiokilpailu, jolla halutaan vauhdittaa uusien suomalaisten, digitaalisuutta hyödyntävien matkailupalveluiden ja tuotteiden kehittämistä ja menestymistä. Voittajalle on tarjolla kehityspolku ja tukea ideasta myyntiin.

‚ÄĚT√§rke√§√§ on, ett√§ idea ratkaisee olemassa olevan pulman tai vastaa tiedossa olevaan tarpeeseen ja ett√§ siin√§ on kansainv√§list√§ kasvupotentiaalia. Me Team Finlandissa autamme viem√§√§n ideaa eteenp√§in‚ÄĚ, lupaa Visit Finlandilla digitalisaatiokehityksest√§ vastaava Kaisa Kosonen. Kilpailuun voi osallistua 10.10.‚Äď30.11.2017 ja voittaja julkaistaan tammikuussa 2018 matkamessuviikolla. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

SMAL Rail Show on jälleen liikkeellä 12.09.2018
Tapahtumapaikat Helsinki, Tampere, Seinäjoki ja Oulu

Kon-Tiki Tours laajentaa incomingtoimintaan 10.09.2018
‚ÄĚHaluamme olla kehitt√§m√§ss√§ Suomen matkailua‚ÄĚ

Venäjä päätti jatkaa viisumivapautta vuoden loppuun 09.09.2018
Erityisesti jalkapallon MM-kisavieraille