Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Pärnussa on tarjontaa matkailijalle myös syksyisin 11.10.2017
Kylpyläpalvelut toimivat täydellä teholla ilman jonoja ja ruuhkia

P√§rnu tunnetaan parhaiten upeista rannoistaan ja Viron ep√§virallisen ‚ÄĚkes√§p√§√§kaupunkina‚ÄĚ. P√§rnu on kuitenkin perusteltu matkakohde my√∂s n√§in syksyisemp√§√§n, jopa talviseen aikaan. S√§√§tila ja ilmasto ovat tietenkin kutakuinkin samanlaiset kuin etel√§isess√§ Suomessa. Tallinnan monesti kolunneille P√§rnu on yksi hyv√§ ja uusi vaihtoehto etel√§isess√§ naapurissamme.

P√§rnu toimii syksyisen√§ matkakohteena aivan oivallisesti mm. kylpyl√§asiakkaille, joiden keskeiselle aktiviteetille kaupunkiin on rakennuttu aivan oivallinen infrastruktuuri. Syksyisess√§ P√§rnussa el√§m√§nmeno jatkuu ja palvelut toimivat. T√§√§ll√§ asuu n. 45 000 paikallista asukasta, joten kylpyl√§palveluiden lis√§ksi tarjolla on muutaman p√§iv√§n oleskelua varten kosolti valinnan varaa ruoka- ja ostospaikoissa ja monissa kulttuuririennoissa my√∂s kes√§kauden ulkopuolella. Hyv√§ puoli kes√§sesongin ulkopuolella on v√§ljyys ‚Äď ei ole ruuhkia eik√§ jonoja. Palveluiden saatavuus sek√§ hinnatkin taitavat olla kuluttajayst√§v√§llisi√§, monien toimintojen osalta.

Upea kokemus on vuonna 2015 avattu, moderni nelj√§n t√§hden Estonia Resort Hotel and Spa, aivan Rantapuiston √§√§rell√§ k√§velymatkan p√§√§ss√§ niin ranta-alueelta, mutta my√∂s kaupungin keskustan palveluista. Uudessa hotellissa virolaisen k√§sity√∂n hieno, viimeistelty j√§lki on leimaa-antava niin huoneissa kuin julkisissa tiloissa. Sauna ‚Äď Spa -osasto on todella hyv√§, puhdas ja monipuolinen wellness-kylpyl√§. Active Spa tarjoaa my√∂s ryhm√§aktiviteetteja ja mm. joogaa. Samalla yhti√∂ll√§ on aivan l√§hist√∂ll√§ my√∂s vanhempi kylpyl√§hotelli Estonia Medical Hotel, jossa on tarjolla wellness- ja kauneushoitojen lis√§ksi my√∂s terveystutkimuspaketteja kuten aineenvaihduntaan, ruokayliherkkyyksiin, kilpirauhasdiagnostiikkaan, anemiaan, maksasairauksiin sek√§ diabetekseen liittyvi√§ tutkimuspaketteja.

Estonia Resort Hotel & Spa:ta voi hyvin suositella myös autoileville matkustajille, joille mm. pysäköintitilaa löytyy suoraan hotellin omasta pihasta. Tallinnan satamasta Pärnuun tulee n. 150 km, jota ajelee rauhalliseen tahtiin nyt runsaat 2 tuntia. Estonia Resort Hotel & Spa löytyy mm. Viking Linen tarjonnasta. Mutta Pärnuun pääsee bussilla ja junalla ja silloin kenties viimeiset kilometrit paikallisesti edullisella taksikyydillä.

Hotelli kannattaa varata ainakin buffet-aamiaisella, jossa on moninainen tarjonta vastaamaan kaikkeen, mitä ihminen aamiaisellaan voi haluta. Puolihoitoruokailuja voivat harkita ainakin ryhminä matkustavat. NOOT-ravintola tarjoaa monia mainioita ateriavaihtoehtoja, joista kokemuksia kertyi erinomaisesta ankanrinnasta sekä mitä erikoisimmasta ja runsaasta pikimustaan sämpylään rakennetusta maukkaasta hampurilaisesta. Hotellissa on lisäksi baari, josta saa erilaisia kahveja ja muita juomia.

Kylpylä on Estonia Resortin sielu, jossa on yhdeksän erilaista saunaa: on useita eri lämpöisiä, höyrysauna, aromisauna ja jopa savusauna sekä suuri allas erilaisine hierovine suihkumahdollisuuksineen. Ulkoterassilla ja ulkoilmassa on lisäksi jopa kaksi poreallasta. Täällä itseään hemmotellessa ja saunoessa hujahtaa helposti jopa useampi tunti eikä ulkoilman säätila harmita lainkaan 32-asteisessä uima-altaassa. Kylpylän yhteydessä on myös wellness-hoitola, jossa tilaamalla, tietenkin eri maksusta saa niin manikyyrin, pedikyyrin, kasvohoidon tai erilaisia hierontoja.

Pärnun suurin ja monipuolisin ostoskeskus Kaubamajakas monine liikkeineen ja useine ravintoloineen on parin-kolmen kilometrin päässä Riian maantien varressa. Sinne voi suositella puolenpäivän ostosretkeä, ajoitettuna mielellään joko lounas- tai päivällisaikaan. Ostoskeskuksen italialaistyyppinen ravintola on kovin suosittu, mutta valinnanvaraa on moneen muuhunkin makuun. Suuri Selverin supermarket on jopa paljon lähempänä Estonia Resortia, ja pikkuliikkeitä on aivan lyhyen kävelymatkan etäisyydellä hotellista.

Varttuneemman väen lisäksi monet lapsiperheet ovat myös löytäneet syksyisen Pärnun kylpylöineen. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Neste ja Alaska Airlines innovatiiviseen kumppanuuteen 14.09.2018
Yhteistyösopimus uusiutuvien polttoaineiden käytöstä lentoliikenteessä

Finnair lisää lentoja Lissaboniin ja Turkin Alanyaan 12.09.2018
Brysseliin laajarunkokoneella

SMAL Rail Show on jälleen liikkeellä 12.09.2018
Tapahtumapaikat Helsinki, Tampere, Seinäjoki ja Oulu