Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Pärnussa on tarjontaa matkailijalle myös syksyisin 11.10.2017
Kylpyläpalvelut toimivat täydellä teholla ilman jonoja ja ruuhkia

Pärnu tunnetaan parhaiten upeista rannoistaan ja Viron epävirallisen ”kesäpääkaupunkina”. Pärnu on kuitenkin perusteltu matkakohde myös näin syksyisempään, jopa talviseen aikaan. Säätila ja ilmasto ovat tietenkin kutakuinkin samanlaiset kuin eteläisessä Suomessa. Tallinnan monesti kolunneille Pärnu on yksi hyvä ja uusi vaihtoehto eteläisessä naapurissamme.

Pärnu toimii syksyisenä matkakohteena aivan oivallisesti mm. kylpyläasiakkaille, joiden keskeiselle aktiviteetille kaupunkiin on rakennuttu aivan oivallinen infrastruktuuri. Syksyisessä Pärnussa elämänmeno jatkuu ja palvelut toimivat. Täällä asuu n. 45 000 paikallista asukasta, joten kylpyläpalveluiden lisäksi tarjolla on muutaman päivän oleskelua varten kosolti valinnan varaa ruoka- ja ostospaikoissa ja monissa kulttuuririennoissa myös kesäkauden ulkopuolella. Hyvä puoli kesäsesongin ulkopuolella on väljyys – ei ole ruuhkia eikä jonoja. Palveluiden saatavuus sekä hinnatkin taitavat olla kuluttajaystävällisiä, monien toimintojen osalta.

Upea kokemus on vuonna 2015 avattu, moderni neljän tähden Estonia Resort Hotel and Spa, aivan Rantapuiston äärellä kävelymatkan päässä niin ranta-alueelta, mutta myös kaupungin keskustan palveluista. Uudessa hotellissa virolaisen käsityön hieno, viimeistelty jälki on leimaa-antava niin huoneissa kuin julkisissa tiloissa. Sauna – Spa -osasto on todella hyvä, puhdas ja monipuolinen wellness-kylpylä. Active Spa tarjoaa myös ryhmäaktiviteetteja ja mm. joogaa. Samalla yhtiöllä on aivan lähistöllä myös vanhempi kylpylähotelli Estonia Medical Hotel, jossa on tarjolla wellness- ja kauneushoitojen lisäksi myös terveystutkimuspaketteja kuten aineenvaihduntaan, ruokayliherkkyyksiin, kilpirauhasdiagnostiikkaan, anemiaan, maksasairauksiin sekä diabetekseen liittyviä tutkimuspaketteja.

Estonia Resort Hotel & Spa:ta voi hyvin suositella myös autoileville matkustajille, joille mm. pysäköintitilaa löytyy suoraan hotellin omasta pihasta. Tallinnan satamasta Pärnuun tulee n. 150 km, jota ajelee rauhalliseen tahtiin nyt runsaat 2 tuntia. Estonia Resort Hotel & Spa löytyy mm. Viking Linen tarjonnasta. Mutta Pärnuun pääsee bussilla ja junalla ja silloin kenties viimeiset kilometrit paikallisesti edullisella taksikyydillä.

Hotelli kannattaa varata ainakin buffet-aamiaisella, jossa on moninainen tarjonta vastaamaan kaikkeen, mitä ihminen aamiaisellaan voi haluta. Puolihoitoruokailuja voivat harkita ainakin ryhminä matkustavat. NOOT-ravintola tarjoaa monia mainioita ateriavaihtoehtoja, joista kokemuksia kertyi erinomaisesta ankanrinnasta sekä mitä erikoisimmasta ja runsaasta pikimustaan sämpylään rakennetusta maukkaasta hampurilaisesta. Hotellissa on lisäksi baari, josta saa erilaisia kahveja ja muita juomia.

Kylpylä on Estonia Resortin sielu, jossa on yhdeksän erilaista saunaa: on useita eri lämpöisiä, höyrysauna, aromisauna ja jopa savusauna sekä suuri allas erilaisine hierovine suihkumahdollisuuksineen. Ulkoterassilla ja ulkoilmassa on lisäksi jopa kaksi poreallasta. Täällä itseään hemmotellessa ja saunoessa hujahtaa helposti jopa useampi tunti eikä ulkoilman säätila harmita lainkaan 32-asteisessä uima-altaassa. Kylpylän yhteydessä on myös wellness-hoitola, jossa tilaamalla, tietenkin eri maksusta saa niin manikyyrin, pedikyyrin, kasvohoidon tai erilaisia hierontoja.

Pärnun suurin ja monipuolisin ostoskeskus Kaubamajakas monine liikkeineen ja useine ravintoloineen on parin-kolmen kilometrin päässä Riian maantien varressa. Sinne voi suositella puolenpäivän ostosretkeä, ajoitettuna mielellään joko lounas- tai päivällisaikaan. Ostoskeskuksen italialaistyyppinen ravintola on kovin suosittu, mutta valinnanvaraa on moneen muuhunkin makuun. Suuri Selverin supermarket on jopa paljon lähempänä Estonia Resortia, ja pikkuliikkeitä on aivan lyhyen kävelymatkan etäisyydellä hotellista.

Varttuneemman väen lisäksi monet lapsiperheet ovat myös löytäneet syksyisen Pärnun kylpylöineen. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Eckerö Linen matkustajaluvut uuteen ennätykseen tammi-kesäkuussa 10.07.2018
Lähes joka viides valitsee Helsinki-Tallinna –reitillä Eckerö Linen

Radisson Blu Hotellien asiakkaille oma kuljetuspalvelu 10.07.2018
Uusi liikennepalvelulaki tuo uusia palveluita markkinoille

Espanjalaisuuden syvintä olemusta etsimässä 03.07.2018
Kastilia-León on kulttuuria, historiaa ja elävää nykypäivää