Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Scandic Simonkenttä uudistuu – huoneet saivat uuden ilmeen 16.10.2017
Tammikuussa avautuva tapahtumakerros kokouskäytöstä hääjuhliin.

Hotelli Scandic Simonkenttä Helsingin keskustassa palvelee matkailijoita ja kokousvieraita lokakuusta lähtien täysin uudistuneena. Hotellin kaikki 360 huonetta on kunnostettu ja ne ovat käytössä lokakuusta lähtien. ”Uudistus parantaa viihtyvyyttä. Huoneissa on nyt muun muassa uusi tyylikäs sisustus ja uudet kalusteet”, kertoo Scandic Simonkentän hotellinjohtaja Outi Hanhijärvi.

Asiakaskokemuksen parantamisen lisäksi uudistuksen tavoitteena oli nostaa hotellin energiatehokkuutta. ”Uusimme paljon talotekniikkaan liittyviä asioita ilmastoinnista ja valaistuksesta jäähdytykseen ja viemäröintiin. Tekniikan uusiminen parantaa myös energiatehokkuutta. Esimerkiksi led-lamppujen käyttöönotto useissa tuhansissa valaisimissa auttaa säästämään energiaa”, Hanhijärvi sanoo.

Scandic Simonkenttään rakennetaan syksyn aikana lisää myös kokous- ja tapahtumatiloja. Uusi tapahtumakerros avautuu vuoden 2018 alussa. Tilat on suunniteltu palvelemaan erityisesti vaativien kokousjärjestäjien tarpeita.

”Tilat muuntautuvat monenlaiseen käyttöön, ja niitä voi varioida myös päivän mittaan. Koulutusta ei tarvitse järjestää kahdeksasta neljään luokkahuonemuodostelmassa istuen, vaan tilaan on mahdollista tuoda esimerkiksi nojatuoleja tai seisomapöytiä”, Hanhijärvi kertoo. Tiloihin mahtuu jopa 240 vierasta.

”Helsingin ydinkeskustassa on nyt moderni, trendikäs ja iso tila, joka soveltuu monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tapahtumatilassamme voi pitää esimerkiksi näyttelyn, juhlat tai cocktailtilaisuuden. Tilassa on myös esiintymislava bändille, ja hotellissa voikin järjestää vaikka hääjuhlat,” Hanhijärvi sanoo.

Marraskuun alussa hotellin yhteyteen avataan lisäksi aivan uudenlainen ruoka- ja seurusteluravintola. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa sekä terassi, josta avautuu näkymät Narinkkatorille.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Lufthansa Group kuljetti 130 miljoonaa matkustajaa vuonna 2017 15.01.2018
Konsernin uusi vuosiennätys

ECTAA vaatii turvaamaan matkustajien oikeudet konkurssitilanteissa 12.01.2018
”Konkurssit kertovat lentoyhtiöiden hauraudesta”

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone valmistuu 2019 12.01.2018
Kahdeksas Solo -hotelli - 20 miljoonan euron investointi