Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Scandic Simonkentt√§ uudistuu ‚Äď huoneet saivat uuden ilmeen 16.10.2017
Tammikuussa avautuva tapahtumakerros kokouskäytöstä hääjuhliin.

Hotelli Scandic Simonkentt√§ Helsingin keskustassa palvelee matkailijoita ja kokousvieraita lokakuusta l√§htien t√§ysin uudistuneena. Hotellin kaikki 360 huonetta on kunnostettu ja ne ovat k√§yt√∂ss√§ lokakuusta l√§htien. ‚ÄĚUudistus parantaa viihtyvyytt√§. Huoneissa on nyt muun muassa uusi tyylik√§s sisustus ja uudet kalusteet‚ÄĚ, kertoo Scandic Simonkent√§n hotellinjohtaja Outi Hanhij√§rvi.

Asiakaskokemuksen parantamisen lis√§ksi uudistuksen tavoitteena oli nostaa hotellin energiatehokkuutta. ‚ÄĚUusimme paljon talotekniikkaan liittyvi√§ asioita ilmastoinnista ja valaistuksesta j√§√§hdytykseen ja viem√§r√∂intiin. Tekniikan uusiminen parantaa my√∂s energiatehokkuutta. Esimerkiksi led-lamppujen k√§ytt√∂√∂notto useissa tuhansissa valaisimissa auttaa s√§√§st√§m√§√§n energiaa‚ÄĚ, Hanhij√§rvi sanoo.

Scandic Simonkenttään rakennetaan syksyn aikana lisää myös kokous- ja tapahtumatiloja. Uusi tapahtumakerros avautuu vuoden 2018 alussa. Tilat on suunniteltu palvelemaan erityisesti vaativien kokousjärjestäjien tarpeita.

‚ÄĚTilat muuntautuvat monenlaiseen k√§ytt√∂√∂n, ja niit√§ voi varioida my√∂s p√§iv√§n mittaan. Koulutusta ei tarvitse j√§rjest√§√§ kahdeksasta nelj√§√§n luokkahuonemuodostelmassa istuen, vaan tilaan on mahdollista tuoda esimerkiksi nojatuoleja tai seisomap√∂yti√§‚ÄĚ, Hanhij√§rvi kertoo. Tiloihin mahtuu jopa 240 vierasta.

‚ÄĚHelsingin ydinkeskustassa on nyt moderni, trendik√§s ja iso tila, joka soveltuu monenlaisten tilaisuuksien j√§rjest√§miseen. Tapahtumatilassamme voi pit√§√§ esimerkiksi n√§yttelyn, juhlat tai cocktailtilaisuuden. Tilassa on my√∂s esiintymislava b√§ndille, ja hotellissa voikin j√§rjest√§√§ vaikka h√§√§juhlat,‚ÄĚ Hanhij√§rvi sanoo.

Marraskuun alussa hotellin yhteyteen avataan lisäksi aivan uudenlainen ruoka- ja seurusteluravintola. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa sekä terassi, josta avautuu näkymät Narinkkatorille.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Teneriffalla on oivat ja terveelliset lähiruoan perinteet 08.11.2018
Papas arrugadas, gofio, juustot, trooppiset hedelmät ja viini

Helsinki European Capital of Smart Tourism 2019 -kilpailun kärkisijalla 07.11.2018
Ranskan Lyon toinen palkittu älykkään matkailun ympäristö

SAS avasi suoran Tukholma-Oulu ‚Äďyhteyden 06.11.2018
Neljästi viikossa