Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


AirlineRatings.com: Norwegian Euroopan paras halpalentoyhtiö 02.11.2017
Tunnustuspalkinto jo viidennen kerran peräkkäin

Norwegian on viidentenä vuonna peräkkäin saanut Euroopan paras halpalentoyhtiö -tunnustuksen AirlineRatings.comilta. Tuomaristo kiitti Norwegiania siitä, että yhtiö on haastanut alaa tarjoamalla asiakkaille laatutuotteen alhaisella hinnalla.

”Arvostamme tunnustusta paljon. Tämän kategorian ykköspaikan saaminen viisi vuotta peräkkäin on innostavaa. Kaikki Norwegianin työntekijät tekevät töitä joka päivä, jotta asiakkaamme saavat kanssamme hyvän matkustuskokemuksen. Olemme kiitollisia, että työtämme arvostetaan”, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Airlineratings.com-sivustolla on yli 20 miljoonaa kävijää 232 maasta. Sivusto jakaa joka vuosi palkintoja ilmailualan eri toimijoille. Tuomariston mukaan Norwegian on viime vuosien aikana ollut johtavassa roolissa monilla alueilla ilmailualalla. ”Norwegian vain paranee. Yhtiön jatkuva uudistuminen mahdollistaa, että miljoonilla ihmisillä koko Euroopassa on mahdollisuus matkustaa edullisesti ja turvallisesti moniin jännittäviin kohteisiin. Norwegian on itsestään selvä voittaja, mutta niin ovat myös asiakkaat, jotka matkustavat yhtiöllä”, sanoo AirlineRatings.comin päätoimittaja Geoffrey Thomas.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Tallink-konserni uuteen matkustajaennätykseen vuonna 2017 04.01.2018
Suomi-Viro -reitti kasvoi 11,6 prosenttia

Aviareps TAT:n edustajaksi Suomessa ja Baltiassa 04.01.2018
Thaimaan matkailu on hyvässä kasvussa

NIKI päätyi IAG:n lentoyhtiökonserniin 03.01.2018
IAG:n aluevaltaus saksankielisessä Euroopassa