Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Rukan Talven Avajaisissa on avoinna jo 9 rinnettä 07.11.2017
Kauden parhaat palat koottu yhteen viikonloppuun

Rukan rinteet avattiin innokkaalle laskukansalle ennätysvarhain jo 6. lokakuuta, mutta perinteeksi muodostuneita Rukan Talven Avajaisia päästään juhlimaan 10.–12. marraskuuta. Avajaisissa on avoinna peräti yhdeksän rinnettä ja ohjelmastakin löytyy runsaasti valinnan varaa, kun viikonlopulle on kerätty kaikki Rukan talvikauden parhaat palat. Luvassa on muun muassa ilotulitus, joulupukin vierailu, hiihtolomien parhaat palat lapsiperheille, Kasmirin ilmaiskeikka Rukan kylässä, maistiainen Wappulounas-tapahtumasta Ruka Parkilla sekä Spring Break -iltabileet.

Rukan laskettelukausi on lähtenyt käyntiin erityisen suotuisassa säässä, kun pitkä pakkasjakso on mahdollistanut tehokkaan lumetuksen, minkä lisäksi tunturiin saatiin runsaasti luonnonlunta jo lokakuun puolella. Ruka on Euroopan lumivarmimpia hiihtokeskuksia, jonka salaisuus on otollisen ilmaston lisäksi ensiluokkaisessa lumetuskalustossa ja osaamisessa. Tämän ansiosta Rukan Talven Avajaisissa lasketeltavaa riittää yhdeksän rinteen pituudelta. Avoinna on esimerkiksi molemmat eturinteet, Saaruan huippunopealla uutuushissillä varustettu rinnealue sekä perjantaina avattava VuosseliExpress ja Vuosselin rinne 24.

”Mahtavaa päästä juhlimaan kauden avausta näin monen avoimen rinteen voimin. Meiltä löytyy rinnetarjontaa moneen taitotasoon ja Express-hissit varmistavat, ettei avajaisia tarvitse viettää hissijonoissa”, kertoo Rukakeskus Oy:n tapahtumatuottaja Tuomas Luukkonen.

Ruka tunnetaan näyttävistä avajaisjuhlistaan, eikä tämä vuosi ole poikkeus, sillä viikonloppuun on kerätty hengästyttävän runsas ohjelmapaketti koko talven parhaista tapahtumista. ”Halusimme luoda viikonlopusta läpileikkauksen Rukan talven ohjelmaan, ja luvassa onkin varmasti ennennäkemättömän mahtavat avajaisjuhlat. Tekemistä ja elämyksiä riittää ykkösrivin artisteista lasten omaan after ski -tapahtumaan ja Rukan perinteiseen soihtulaskuun. Talven tunnelmaan pääsee Rukan kylässä takuuvarmasti, siitä pitävät huolen muun muassa paikan päältä löytyvät porot, rekikoirat ja tietenkin joulupukki”, Luukkonen listaa.

Rukakeskukselle myönnettiin viime lauantaina Paras lumilautakeskus -palkinto lumilautailijoiden omassa palkintogaalassa Spine Awardsissa. Rukalla järjestettävä Wappulounas vastaanotti Vuoden kulttuuriteko -palkinnon. Lumilautailukulttuuri on vahvasti esillä Talven Avajaisissa, kun Wappulounas Jam Session lämmittää tunnelmaa Saaruassa lauantaina klo 12–14, minkä lisäksi Colorado Bar & Grillissä järjestetään laskuleffailtama, jossa nähdään muun muassa Antti Autin Arctic Lights -dokumenttielokuva.

”Rukan avajaiset on mulle sellainen ikoninen talven aloitus, mihin pitää aina päästä mukaan. Tänä vuonna on hienoa päästä näyttämään meidän uusi elokuva, josta meidän koko työryhmä on todella innoissaan! Sen lisäksi olen myös RukaStorella vierailemassa, tulkaa moikkaamaan ja älkää missatko leffaa”, Autti vinkkaa.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Qatar Airways julkisti mittavat laajennussuunnitelmansa 07.03.2018
Tallinna on kuudentoista uuden kohteen joukossa

Koti Ulkomailla -tapahtuma vahvistamaan Matkamessujen tarjontaa 2019 05.03.2018
”Teemana asuminen tai asunnon osto ulkomailla”

Matkailudiili avittaa työntekijöiden ja työpaikkojen kohtaamista 05.03.2018
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön hanketta