Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Vastuullisen matkailun tuotekehityskoulutus JAMK:ssa 15.11.2017
Opiskelu onnistuu myös oman työn ohessa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) tarjoaa vuonna 2018 alan ammattilaisille korkeakouludiplomikoulutusta, jolla vastataan toimintaympäristön muutoksiin. Globaali kilpailu ja muuttuvat kuluttajakäyttäytymisen trendit matkailussa vaativat alan toimijoilta innovatiivisia ratkaisuja.

Vastuullisen matkailun tuotekehitys-koulutus tarjoaa tilaisuuden päästä mukaan kahden vuoden ohjattuun palvelumuotoiluprosessiin ja kehittää oman organisaation tai muun toimeksiantajan palveluja.

"Palvelumuotoiluprosessissa etsitään asiakaslähtöisiä, innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja organisaatioiden tuotekehitykseen. Digitaaliset ratkaisut sekä palvelutuotannossa että markkinoinnissa korostuvat", lehtori Petra Blinnikka toteaa.

Opiskelu onnistuu oman työn ohessa. Matkailun diplomikoulutus on korkeakouluopiskelua, ja mikäli opiskelija myöhemmin hakee JAMKin restonomikoulutukseen, nämä opinnot hyväksytään osaksi tutkintoa.

Koulutukseen ilmoittautuminen on käynnissä marraskuun ajan, ja koulutus alkaa helmikuussa 2018. Koulutus kestää kaksi vuotta ja ryhmään otetaan 30 opiskelijaa. Opiskelu tapahtuu pääosin verkossa, joten osallistujia odotetaan ympäri Suomen. Osallistujille järjestetään myös teemapäiviä, joissa on mahdollisuus verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. Ensimmäiset teemapäivät järjestetään 8.-9.2.2018.

"Jyväskylän ammattikorkeakoululla on pitkä kokemus verkko-opetuksen järjestämisestä, esimerkiksi kestävän gastronomian restonomikoulutusta on järjestetty jo muutaman vuoden ajan kokonaan verkossa", Blinnikka sanoo. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnairilta uusi digipalvelu aluksi Kiinan, Singaporen ja Hongkongin markkinoille 21.09.2018
‚ÄĚPanostus, jonka my√∂t√§ kansainv√§liset asiakkaat l√∂yt√§v√§t matkailumme helmet‚ÄĚ

Lentoliikenne haluaa aikalisän kellojen siirtelystä luopumiseen 20.09.2018
IATA pelkää häiriöitä lentoyhteyksissä

Romania tarjoaa ympärivuotisia matkailumahdollisuuksia 20.09.2018
Suorat lennot Bukarestiin ovat tuplanneet volyymin Suomesta