Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnair aloittaa lentolippujen myynnin WeChatissä Kiinassa 16.11.2017
"Ensimmäisenä eurooppalaisena lentoyhtiönä käyttöön WeChat Pay"

Finnair aloittaa ensimmäisenä eurooppalaisena lentoyhtiönä lentolippujen myynnin suoraan virallisen WeChat-tilinsä kautta Kiinassa. Samalla Finnairin WeChat-tilin kautta ostetut lentoliput voi maksaa kätevästi WeChat Pay-maksumenetelmällä.

Finnairin asiakkaat voivat hakea Finnairin lentolippuja, varata lentoja ja maksaa ostoksia WeChat -tilin kautta ja maksaa ne WeChat Payn maksumenetelmällä. Asiakkaat pysyvät samalla palvelualustalla koko varausprosessin ajan, mikä parantaa käyttökokemusta.

"Kiina on yksi tärkeimmistä markkina-alueistamme, ja haluamme olla siellä, missä asiakkaammekin ovat. Lipunmyynti WeChatissa ja WeChat Payn käyttöönotto ovat tärkeitä toimia, joiden avulla voimme palvella asiakkaitamme paremmin tällä nopeasti kasvavalla markkina-alueella", kertoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Aiemmin tänä vuonna Finnair avasi virallisella WeChat-tilillään kiinalaisille asiakkaille tarkoitetun chat-palvelun, joka on auki päivittäin klo 9.00-18.00.

WeChat on kiinalaisen Tencentin kehittämä sosiaalisen median mobiilisovellus. Vuonna 2011 julkaistu sovellus on noussut yhdeksi suurimmista erillisistä pikaviestisovelluksista. WeChatillä on kuukausittain yli 963 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Se tunnetaan sovelluksena, johon siihen sisältyy monenlaisia toimintoja ja alustaratkaisuja, muun muassa erittäin suosittu mobiilimaksupalvelu.(EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Montenegro, Korfu ja Albania ovat Tjäreborgin kesän 2019 uutuudet 24.09.2018
‚ÄĚSuurin osa matkoista varataan nyt mobiililaitteilla‚ÄĚ

Helsinki voitti European Capital of Smart Tourism 2019 ‚Äďkilpailun 24.09.2018
Toinen voittaja oli Ranskan Lyon

Matkaviikko.fi -uutispalvelu on 20-vuotias 22.09.2018
‚ÄĚTiedon oikeellisuus ja luotettavuus ovat t√§n√§√§n yh√§ keskeisempi√§ arvoja‚ÄĚ