Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Norwegian Reward –kanta-asiakasohjelma täyttää kymmenen vuotta 17.11.2017
Suomessa jo 450 000 jäsentä

Norwegianin kanta-asiakasohjelma Norwegian Reward viettää perjantaina 17.11.2017 kymmenvuotisjuhlapäivää. Norwegian Reward kanta-asiakasohjelmassa on 6,5 miljoonaa jäsentä ja se saa keskimäärin yli 4 000 uutta jäsentä joka päivä.

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla ja käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Kerätyillä CashPoint-pisteillä voi ostaa Norwegianin lentolippuja. Norwegian Reward tarjoaa jäsenilleen yhä uusia etuja ja mahdollisuuksia ansaita CashPoint-pisteitä. Vahvaa kasvua ovat siivittäneet juuri monet jäsenedut. Suomessa Norwegian Reward -ohjelmassa on yli 450 000 jäsentä. Norwegianin laajentuminen Espanjaan, Isoon-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin on myötävaikuttanut voimakkaaseen jäsenyyksien kasvuun näillä markkinoilla.

”Jatkamme laajenemistamme ja uusien yhteistyökumppanien tarjoamista siten, että jäsenemme saavat aiempaakin enemmän mahdollisuuksia ansaita CashPoint-pisteitä, joilla he voivat maksaa lentolippuja ja muita Norwegian-tuotteita”, sanoo Norwegian Rewardin johtaja Brede Huser.

Aiemmin tänä vuonna Norwegian Reward sai kaksi kansainvälistä tunnustusta arvovaltaisessa Freddie Awardsissa; ”Ilmailualan paras kanta-asiakasohjelma Euroopassa/Afrikassa” ja ”Paras kanta-asiakasohjelman luottokortti Euroopassa/Afrikassa”. Yli viisi miljoonaa matkustajaa kaikkialta maailmasta äänesti Norwegian Rewardin voittoon. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Viking Line tuo hyönteismenun kevääksi laivoilleen 01.03.2018
Huhti-toukokuussa voi punaisilla laivoilla maistella heinäsirkkoja

Finnlines Oyj:n tulos 2017 parani merkittävästi 27.02.2018
Uutta tonnistoa tilauksessa

Icelandair lisää merkittävästi lentoja Floridaan 27.02.2018
Vuosi 2018 on kasvun vuosi