Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Norwegian Reward ‚Äďkanta-asiakasohjelma t√§ytt√§√§ kymmenen vuotta 17.11.2017
Suomessa jo 450 000 jäsentä

Norwegianin kanta-asiakasohjelma Norwegian Reward viettää perjantaina 17.11.2017 kymmenvuotisjuhlapäivää. Norwegian Reward kanta-asiakasohjelmassa on 6,5 miljoonaa jäsentä ja se saa keskimäärin yli 4 000 uutta jäsentä joka päivä.

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla ja käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Kerätyillä CashPoint-pisteillä voi ostaa Norwegianin lentolippuja. Norwegian Reward tarjoaa jäsenilleen yhä uusia etuja ja mahdollisuuksia ansaita CashPoint-pisteitä. Vahvaa kasvua ovat siivittäneet juuri monet jäsenedut. Suomessa Norwegian Reward -ohjelmassa on yli 450 000 jäsentä. Norwegianin laajentuminen Espanjaan, Isoon-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin on myötävaikuttanut voimakkaaseen jäsenyyksien kasvuun näillä markkinoilla.

‚ÄĚJatkamme laajenemistamme ja uusien yhteisty√∂kumppanien tarjoamista siten, ett√§ j√§senemme saavat aiempaakin enemm√§n mahdollisuuksia ansaita CashPoint-pisteit√§, joilla he voivat maksaa lentolippuja ja muita Norwegian-tuotteita‚ÄĚ, sanoo Norwegian Rewardin johtaja Brede Huser.

Aiemmin t√§n√§ vuonna Norwegian Reward sai kaksi kansainv√§list√§ tunnustusta arvovaltaisessa Freddie Awardsissa; ‚ÄĚIlmailualan paras kanta-asiakasohjelma Euroopassa/Afrikassa‚ÄĚ ja ‚ÄĚParas kanta-asiakasohjelman luottokortti Euroopassa/Afrikassa‚ÄĚ. Yli viisi miljoonaa matkustajaa kaikkialta maailmasta √§√§nesti Norwegian Rewardin voittoon. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Easyloma osti suomalaisen matkatoimisto Matkapörssin 20.06.2018
Kotimainen matkailualan yritys haastaa globaalit jätit

Finavia etsii uusia kaupallisia toimijoita lentoasemilleen 19.06.2018
Lentomatkustajat toivovat myös kohtuuhintaista, kotimaista tarjontaa

Ministeri Berner esittää muutosta liikennepalvelulakiin 19.06.2018
Matkailuyritysten asiakaskuljetuksiin ei jatkossakaan vaadittaisi taksinkuljettajan ajolupaa