Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Sokos Hotels ‚Äďketju jo kymmenen vuotta Pietarissa 17.11.2017
Pietarin suosion kasvu matkailukohteena luo menestystä hotelleille

Tänä syksynä hotelliketju Sokos Hotels juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan Venäjällä. Ketjulla on Pietarissa kolme hotellia, joista jokainen tarjoaa omanlaisensa näköalapaikan pietarilaiseen elämään ja kulttuuriin. Niiden avulla ketju on onnistunut ottamaan hyvän otteen Pietariin tulvivasta matkustajavirrasta.

‚ÄĚYksil√∂llisyyteen ja el√§myksellisyyteen panostaminen on osoittautunut kannattavaksi strategiaksi Pietarin markkinalla. Sokos Hotelleilla on Pietarissa hyv√§ maine, mik√§ on erinomainen pohja ponnistaa. Menestyksen ratkaisevat kuitenkin asiakastarpeet huomioivat korkealaatuiset tuote- ja palveluratkaisut‚ÄĚ, sanoo Pietarin hotellien liiketoiminnasta vastaavan Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Jarkko H√§rm√§l√§.

Venäjä markkina on elänyt kymmenen vuoden aikana voimakkaiden muutosten aikaa. Sokos Hotellien toiminnot käynnistyivät aikana, jolloin koko maailmaa koetteli vuoden 2008 talouskriisi. Hotelli- ja ravintola-ala ei ollut ehtinyt toipua edellisestä taantumasta, kun vaikeudet alkoivat syventyä uuden taloustaantuman seurauksena. Lisähaasteita on myös tuonut ruplan valuuttakurssin voimakkaat liikkeet.

‚ÄĚToiminnan kannattavana pit√§minen edellytti tehokkuuden ja tuottavuuden kasvattamista samalla kun pidettiin kiinni ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta‚ÄĚ, kertoo Jarkko H√§rm√§l√§.

‚ÄĚTinkim√§t√∂n asenne ja kova ty√∂ kantavat nyt hedelm√§√§, kun markkinatilanne on parempi. Jokainen kolmesta hotellista on lunastanut asemansa valituissa segmenteiss√§√§n. Pietarin Sokos Hotelleilta odotetaan koko 10-vuotisen historiansa parasta tulosta t√§n√§ vuonna‚ÄĚ, sanoo Jarkko H√§rm√§l√§.

‚ÄĚPietarin kaupunki panostaa voimakkaasti matkailun menekinedist√§miseen, jonka lis√§ksi my√∂s suomalaiset ovat l√∂yt√§m√§ss√§ Pietarin monipuolisen kulttuuri-, shoppailu- ja kulinaaritarjonnan, joten odotuksemme my√∂s tulevaisuuden suhteen ovat korkealla. Sokos Hotellit ovat luonnollinen ja kotimainen majoitusvalinta suomalaiselle matkailijalle Pietarissa‚ÄĚ, jatkaa Jarkko H√§rm√§l√§.

Viralliset juhlallisuudet pidet√§√§n hotelli Solo Sokos Hotel Palace Bridgen tiloissa perjantaina 17.11.2017. Juhlan teemana on ‚ÄĚIn Russian with love‚ÄĚ, ja monipuolinen ohjelma ja ymp√§ri hotellia rakennetut el√§mykset esittelev√§t molempien maiden luontoa, kulttuuria ja ilmi√∂it√§. Illan juontaa Ven√§j√§ll√§ tunnetuin suomalainen Ville Haapasalo.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

VR:n kaukoliikenteeseen 30 uutta junavuoroa 11.06.2018
Uusia vuoroa kuudella reitillä elokuusta lähtien

Qatar Airways jatkaa yhteistyötä jalkapallon huippujoukkueiden kanssa 07.06.2018
Sponsorointikohteet FC Bayern M√ľnchen, AS Roma ja Boca Juniors

IATA kriittinen maailman lentoasemien yksityistämisaikomuksille 05.06.2018
Seuraavaa IATA:n yleiskokousta 2019 isännöi Korean Air