Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Lufthansa palkkaa startup -terapeutin auttamaan 20.11.2017
Amerikkalaisneuvoja suomalaisille kasvuyrittäjille

Lufthansa avaa puhelinyhteyden Kalifornian Piilaaksoon, jossa kasvuyritysten auttamiseen erikoistunut terapeutti Jonathan Horowitz tarjoaa neuvoja suomalaisille yrittäjille. Startup Therapy -kampanjallaan Lufthansa haluaa auttaa suomalaisia startup-yrityksiä menestymään ripauksella amerikkalaista yrittäjämentaliteettia, jossa epäonnistumisista ja riskeistä keskustellaan avoimemmin ja myönteisemmin.

Puhelinlinja on auki maanantaista 27.11. keskiviikkoon 29.11. kello 19‚Äď22. Yritt√§j√§t voivat varata etuk√§teen ilmaisen puhelinajan sunnuntaihin 26.11. menness√§, jolloin amerikkalainen startup-terapeutti ja San Francisco Stress and Anxiety Centerin perustaja Jonathan Horowitz soittaa heille sovittuun aikaan.

‚ÄúYhdysvallat tunnetaan unelmien, mutta my√∂s ep√§onnistumisten maana. Verrattaessa eri maiden asennoitumista ep√§onnistumisiin amerikkalaiset vaikuttavat olevan halukkaampia sek√§ keskustelemaan n√§ist√§ asioista avoimesti ett√§ pyyt√§m√§√§n apua. Monet asiakkaistani ovat suorituskeskeisi√§ ammattilaisia, jotka tuntevat olevansa jumissa. Osa kamppailee stressin ja ahdistuksen kanssa, osalla taas on motivaatio- tai keskittymisvaikeuksia. Monet etsiv√§t selvyytt√§ suuntaansa ja tarkoitukseensa. Teht√§v√§n√§ni on auttaa heit√§ selvi√§m√§√§n n√§ist√§ haasteista‚ÄĚ, kuvailee Horowitz.

Valmennuspuhelun Jonathan Horowitzille ovat jo soittaneet helsinkiläisen startup-yritys Blokin perustaja ja toimitusjohtaja Rudi Skogman sekä ruotsalaisen kasvuyritys Tictailin perustaja Carl Waldekranz. Heidän inspiroivat keskustelunsa ovat kuunneltavissa osoitteessa startuptherapy.fi.

‚ÄúLufthansa haluaa tukea pohjoismaisia yritt√§ji√§ altistamalla heid√§t uusille ymp√§rist√∂ille ja n√§k√∂kulmille. Lentoyhti√∂n√§ teht√§v√§mme on auttaa saattamaan ihmisi√§ yhteen ymp√§ri maailman. T√§ll√§ kertaa halusimme tuoda kasvuyritykset yhteen Piilaakson Jonathanin kanssa puhelinlinjan v√§lityksell√§‚ÄĚ, kertoo Lufthansan Pohjoismaiden ja Baltian maiden vanhempi myyntijohtaja Gabriel Leupold.

Startup Therapy -kampanja käynnistyy maanantaina 20.11. Ilmoittaudu valmennukseen ja katso muiden yrittäjien esittämiä kysymyksiä täältä: startuptherapy.fi
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Kalastajatorpalla hotellihuone avautuu nyt myös digitaalisesti 16.11.2018
Edellyttää Hilton Honors -kanta-asiakkuutta ja älypuhelinta

British Airwaysin ja Iberian omistajayhtiö IAG valmistautuu brexitin jälkeiseen aikaan 14.11.2018
Hyv√§ksyyk√∂ Bryssel IAG:n ‚ÄĚEU-kansalaisuuden‚ÄĚ?

Kittilän lentoaseman laajennus valmistuu 14.11.2018
Ensimmäinen osa avataan matkustajille joulusesongin alla