Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Lufthansa palkkaa startup -terapeutin auttamaan 20.11.2017
Amerikkalaisneuvoja suomalaisille kasvuyrittäjille

Lufthansa avaa puhelinyhteyden Kalifornian Piilaaksoon, jossa kasvuyritysten auttamiseen erikoistunut terapeutti Jonathan Horowitz tarjoaa neuvoja suomalaisille yrittäjille. Startup Therapy -kampanjallaan Lufthansa haluaa auttaa suomalaisia startup-yrityksiä menestymään ripauksella amerikkalaista yrittäjämentaliteettia, jossa epäonnistumisista ja riskeistä keskustellaan avoimemmin ja myönteisemmin.

Puhelinlinja on auki maanantaista 27.11. keskiviikkoon 29.11. kello 19–22. Yrittäjät voivat varata etukäteen ilmaisen puhelinajan sunnuntaihin 26.11. mennessä, jolloin amerikkalainen startup-terapeutti ja San Francisco Stress and Anxiety Centerin perustaja Jonathan Horowitz soittaa heille sovittuun aikaan.

“Yhdysvallat tunnetaan unelmien, mutta myös epäonnistumisten maana. Verrattaessa eri maiden asennoitumista epäonnistumisiin amerikkalaiset vaikuttavat olevan halukkaampia sekä keskustelemaan näistä asioista avoimesti että pyytämään apua. Monet asiakkaistani ovat suorituskeskeisiä ammattilaisia, jotka tuntevat olevansa jumissa. Osa kamppailee stressin ja ahdistuksen kanssa, osalla taas on motivaatio- tai keskittymisvaikeuksia. Monet etsivät selvyyttä suuntaansa ja tarkoitukseensa. Tehtävänäni on auttaa heitä selviämään näistä haasteista”, kuvailee Horowitz.

Valmennuspuhelun Jonathan Horowitzille ovat jo soittaneet helsinkiläisen startup-yritys Blokin perustaja ja toimitusjohtaja Rudi Skogman sekä ruotsalaisen kasvuyritys Tictailin perustaja Carl Waldekranz. Heidän inspiroivat keskustelunsa ovat kuunneltavissa osoitteessa startuptherapy.fi.

“Lufthansa haluaa tukea pohjoismaisia yrittäjiä altistamalla heidät uusille ympäristöille ja näkökulmille. Lentoyhtiönä tehtävämme on auttaa saattamaan ihmisiä yhteen ympäri maailman. Tällä kertaa halusimme tuoda kasvuyritykset yhteen Piilaakson Jonathanin kanssa puhelinlinjan välityksellä”, kertoo Lufthansan Pohjoismaiden ja Baltian maiden vanhempi myyntijohtaja Gabriel Leupold.

Startup Therapy -kampanja käynnistyy maanantaina 20.11. Ilmoittaudu valmennukseen ja katso muiden yrittäjien esittämiä kysymyksiä täältä: startuptherapy.fi
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Yrityksillä suuret haasteet majoituskustannusten kilpailutuksessa 30.08.2018
Brexit ja USA:n kauppapolitiikka tuovat omat mausteensa liikematkustukseen

Azamara Club Cruises kutsui kylään 27.08.2018
Luksusristeilystä nauttii kerralla 690 matkustajaa

Euroopan lentoturvallisuuslainsäädäntö uudistuu 24.08.2018
Yhä yhtenäisemmät säännöt EU-tasolle