Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Tallink ja HSL aloittavat lippuyhteistyön 28.11.2017
Liityntäliikenteen matkustuskokemus sujuvaksi

Tallink alkaa myyd√§ HSL:n matkalippuja Helsinki‚ÄďTallinna-reitill√§ Megastar ja Star -laivoilla 1.12.2017. Yhteisty√∂ll√§ sujuvoitetaan kotimaisten ja ulkomaisten matkustajien kulkemista Helsingiss√§ ja HSL:n kulkuneuvoissa. Kun joukkoliikenteen lippu on valmiiksi ostettuna, matkustajat p√§√§sev√§t helposti julkisilla kulkuneuvoilla L√§nsisatamasta Helsingin keskustaan ja takaisin.

Kahdella Tallink Shuttle -aluksella matkustaa p√§ivitt√§in tuhansia asiakkaita. ‚ÄĚSiirtym√§t satamasta eteenp√§in ovat osa matkakokemusta. Me Tallinkilla haluamme my√∂t√§vaikuttaa my√∂s siihen, ett√§ laivamatkaa seuraava matka esimerkiksi linja-autoasemalle, rautatieasemalle tai vaikka lentokent√§lle jatkuu mahdollisimman sujuvasti‚ÄĚ, kommentoi Tallink Siljan Head of Product Management Jani M√§kel√§.

‚ÄúArvostamme yhteisty√∂sopimusta Tallinkin kanssa. Lippuyhteisty√∂ tuo asiakkaille helppoutta. Samalla raitioliikenteen on helpompi pysy√§ aikataulussa, kun useammalla matkustajalla on lippu valmiina‚ÄĚ, kertoo myyntip√§√§llikk√∂ Matias Sarkkinen HSL:st√§.

Laivojen infopisteissä myydään HSL:n ennakkoon ostettavia matkalippuja. Matkustaja aktivoi lippunsa liikennevälineeseen noustessaan näyttämällä sitä kortinlukijalle. Myynnissä on aikuisten ja lasten kaupungin sisäisiä lippuja ja vuorokausilippuja sekä vastaavia seudullisia matkalippuja.

Kerta- tai vuorokausilippujen lisäksi matkustajat voivat käyttää kaikissa HSL:n liikennevälineissä, raitiovaunussa, junassa, metrossa, busseissa tai Suomenlinnan lautalla matkakorttia tai HSL-mobiililippua.

Raitiovaunut 7 ja 6T kulkevat Länsisataman ja Helsingin päärautatieaseman välillä. Nopeimmat reitit ja aikataulut löytyvät Reittioppaasta.

Myös Eckerö Line on tehnyt sopimuksen HSL:n lippujen myynnistä Tallinnan laivallaan. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Matkahallinnon tutkinnon 3. vuosikurssi starttaa syksyllä 2018 04.09.2018
Koulutus koostuu viidestä moduulista

Taidemuseo Amos Rex avautuu Helsingissä 30. elokuuta 30.08.2018
Avausnäyttelynä tokiolaisen teamLabin digielämykselliset projektiot

Virtuaalitodellisuus uudistaa matkailumarkkinointia 30.08.2018
Tuoreessa VR-pelissä seikkaillaan Suomessa