Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Tallink ja HSL aloittavat lippuyhteistyön 28.11.2017
Liityntäliikenteen matkustuskokemus sujuvaksi

Tallink alkaa myyd√§ HSL:n matkalippuja Helsinki‚ÄďTallinna-reitill√§ Megastar ja Star -laivoilla 1.12.2017. Yhteisty√∂ll√§ sujuvoitetaan kotimaisten ja ulkomaisten matkustajien kulkemista Helsingiss√§ ja HSL:n kulkuneuvoissa. Kun joukkoliikenteen lippu on valmiiksi ostettuna, matkustajat p√§√§sev√§t helposti julkisilla kulkuneuvoilla L√§nsisatamasta Helsingin keskustaan ja takaisin.

Kahdella Tallink Shuttle -aluksella matkustaa p√§ivitt√§in tuhansia asiakkaita. ‚ÄĚSiirtym√§t satamasta eteenp√§in ovat osa matkakokemusta. Me Tallinkilla haluamme my√∂t√§vaikuttaa my√∂s siihen, ett√§ laivamatkaa seuraava matka esimerkiksi linja-autoasemalle, rautatieasemalle tai vaikka lentokent√§lle jatkuu mahdollisimman sujuvasti‚ÄĚ, kommentoi Tallink Siljan Head of Product Management Jani M√§kel√§.

‚ÄúArvostamme yhteisty√∂sopimusta Tallinkin kanssa. Lippuyhteisty√∂ tuo asiakkaille helppoutta. Samalla raitioliikenteen on helpompi pysy√§ aikataulussa, kun useammalla matkustajalla on lippu valmiina‚ÄĚ, kertoo myyntip√§√§llikk√∂ Matias Sarkkinen HSL:st√§.

Laivojen infopisteissä myydään HSL:n ennakkoon ostettavia matkalippuja. Matkustaja aktivoi lippunsa liikennevälineeseen noustessaan näyttämällä sitä kortinlukijalle. Myynnissä on aikuisten ja lasten kaupungin sisäisiä lippuja ja vuorokausilippuja sekä vastaavia seudullisia matkalippuja.

Kerta- tai vuorokausilippujen lisäksi matkustajat voivat käyttää kaikissa HSL:n liikennevälineissä, raitiovaunussa, junassa, metrossa, busseissa tai Suomenlinnan lautalla matkakorttia tai HSL-mobiililippua.

Raitiovaunut 7 ja 6T kulkevat Länsisataman ja Helsingin päärautatieaseman välillä. Nopeimmat reitit ja aikataulut löytyvät Reittioppaasta.

Myös Eckerö Line on tehnyt sopimuksen HSL:n lippujen myynnistä Tallinnan laivallaan. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Norwegianin konsernijohtajalle tunnustus Norjan ja Yhdysvaltojen suhteiden vahvistamisesta 29.06.2018
Bj√łrn Kjos vastaanotti U.S. Ambassador‚Äôs Award ‚Äďhuomionosoituksen

Finnish Travel Galan ‚ÄĚYleis√∂n suosikki‚ÄĚ ‚Äď√§√§nestys on k√§ynniss√§ 29.06.2018
Valitse suosikkisi eri kilpailukategorioissa ja vaikuta äänestämällä

Norwegian avaa kaksi uutta reittiä Helsingistä 27.06.2018
Tel Aviviin ja Gdanskiin suorilla lennoilla ensi syksynä