Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnairilta lisää lentoja Euroopan suosikkikohteisiin kesällä 2018 06.12.2017
Yli 230 lentoa lisää Lappiin talvella 2018/2019

Finnair lisää lentoja suosittuihin Euroopan kohteisiin kesälle 2018. Finnair myös lisää reilusti lentoja Lappiin talvikaudelle 2018/2019. Lentojen lisäystä vauhdittaa aasialaisten matkailijoiden kiinnostus Lappiin ja Finnairin Euroopan kohteisiin.

Finnair lentää kesällä päivittäin uuteen kohteeseensa Lissaboniin ja lisää lentoja Barcelonaan, jonne lennetään kesällä jopa 18 viikkovuoroa. Budapestiin Finnair lentää kolme kertaa päivässä kesäkauden aikana. Lisäksi Krakovaan tulee kaksi viikkovuoroa lisää ja Geneveen yksi viikkovuoro lisää. Finnair lentää heinä-elokuussa 2018 myös Astanaan, Kazakstaniin.

Finnair lisää lentoja myös talvelle 2018/2019 Madridin ja Reykjavikin reiteille, jotka ovat myös Finnairin aasialaisten asiakkaiden suosiossa. Madridiin Finnair lentää yhteensä 10 vuoroa viikossa ensi talvena. Reykjavikiin lisätään kaksi viikkovuoroa, eli Finnair lentää sinne viisi kertaa viikossa talvikaudella.

Aasialaisten matkailijoiden vahva kiinnostus Lappia kohtaan jatkuu. Finnair lisää yli 230 lentoa pohjoisen kentille talvikaudelle 2018/2019. Lentoja Ivaloon, Rovaniemelle, Kittilään ja Kuusamoon lisätään erityisesti korkean kysynnän viikoille. Useita lentoja lennetään isommilla koneilla, ja samalla aikatauluja on sovitettu entistä paremmin yhteen jatkolentojen kanssa. Yhteensä Finnair tarjoaa talvikaudella 482?000 paikkaa pohjoisen lennoille eli lisäystä tähän talveen on noin 15 %.

Finnair myös aloittaa yhteistyön Deutsche Bahnin kanssa. Lento- ja raideliikenteen yhdistävä Rail & Fly tarkoittaa sitä, että Saksaan tai Saksasta lentävät Finnairin asiakkaat voivat varata samaan varaukseen myös junamatkan. Yhteistyö kattaa yli 5?600 rautatieasemaa Saksassa.

‚ÄúN√§m√§ uudistukset tuovat lis√§√§ yhteyksi√§ suomalaisille asiakkaillemme, ja palvelevat my√∂s kasvavia matkustajavirtoja Aasiasta‚ÄĚ, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha J√§rvinen.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Kittilän lentoaseman laajennus valmistuu 14.11.2018
Ensimmäinen osa avataan matkustajille joulusesongin alla

Teneriffa on sekä uudistunut että upeasti säilynyt suosikkikohde 08.11.2018
Suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä matkustaneet Puerto de la Cruziin suurin joukoin

Teneriffalla on oivat ja terveelliset lähiruoan perinteet 08.11.2018
Papas arrugadas, gofio, juustot, trooppiset hedelmät ja viini