Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Viking Linen uudet laivan viinit kaudelle 2018–2019 14.12.2017
”Tae hyvästä hinta-laatusuhteesta”

Laivan viinit ovat oivallisia, käyttökelpoisia suositusviinejä myös sellaisille laivamatkustajille, joiden oma viinien tuntemus ei ole kovin syvällistä. Viking Line valitsee laivan viininsä kahden vuoden jaksoissa. Kuluttaja voi lähtökohtaisesti luottaa saavansa hyvän vastineen rahalle ja laadukasta tarjottavaa pöytäänsä. Varustamon keskittäessä ostojaan saadaan hyllyille viinejä, jotka ovat oikeasti value-for-money. Laivan viinit eivät ole pääsääntöisesti hinnaston alapäästä, mutta jo 7,50 -10,00 euron panostuksella per pullo saa kelpo viinin, joka on valikoitunut asiantuntijaraadin seulan läpi. Aidosta samppanjasta saa tietenkin maksaa enemmän.

Viking Linen juuri julkistamat uudet laivan viinit kaudelle 2018-2019 ovat australialaisen De Bortolin perheen tuottama valkoviini Astronomer Chardonnay, ranskalaisen viinintuottajan GĂ©rard Bertrandin luomupunaviini Solensis Organic Syrah-Cabernet Sauvignon Pohjoisitalialaisen Mezzacoronan viiniosuuskunnan spumante Mezza di Mezzacorona on saanut kunnian kuohuviinikategoriassa. Laivan samppanjaksi on valikoitunut Champagnen alueen kupliva Piper-Heidsieck Essentiel.

Perinteisten laivan viinien lisäksi valikoimiin on hankittu erikoisviini Chianti Classico, jonka on yksinoikeudella Viking Linelle tuottanut Italian vanhin viinitalo Barone Ricasoli. ”Viking Linen laivan viinit valitaan satojen vaihtoehtojen joukosta. Valinnassa painotetaan esimerkiksi ekologisuutta, mutta yhtälailla tärkeää on, että viinit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Viinejä valitessa kiinnitetään myös huomiota siihen, että ne sopivat hyvin osaksi Punaisten laivojen makuelämyksiä”, kerrotaan varustamosta.

”Olemme saaneet aiempien vuosien viineistä erittäin hyvää palautetta. Meille onkin tärkeää, että laivan viinit ovat tae loistavasta hinta-laatusuhteesta. Henkilökuntamme laivoilla opastavat mielellään laivan viineihin sopivien makuparien löytämisessä – niin ravintoloissa kuin myymälöissäkin”, kertoo Kim Engblom, Viking Linen Tax Free Manager Sales & Purchasing. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnair aloittaa codeshare -yhteistyön Cathay Dragonin kanssa 11.06.2018


VR:n kaukoliikenteeseen 30 uutta junavuoroa 11.06.2018
Uusia vuoroa kuudella reitillä elokuusta lähtien

Qatar Airways jatkaa yhteistyötä jalkapallon huippujoukkueiden kanssa 07.06.2018
Sponsorointikohteet FC Bayern MĂĽnchen, AS Roma ja Boca Juniors