Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


UIA on nimittänyt Matkantekijät Oy: myyntiedustajakseen 26.01.2018
Ukrainalaisyhtiö luopui samalla omasta edustajastaan Suomessa

Ukraine International Airlinesin (UIA) palvelukeskuksena eli call centerina on jo viisi vuotta toiminut Matkantekijät Oy. Tammikuun 15. päivä 2018 alkaen toiminta on nyt laajennettu koskemaan myös markkinointia, ts. Matkantekijät Oy toimii UIA:n täysialaisena edustajana Suomessa, kertoo Meri Mäntysaari Matkantekijät Oy:stä.

Ukraine International Airlines lentää kuusi kertaa viikossa Helsinki-Kiova -reitillä. Kiovan kautta aukeaa lisäksi laaja valikoima jatkoyhteyksiä. Lentoja on tarjolla säännöllisessä reittiliikenteessä Ukrainasta 38 maahan Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. UIA lentää 1100 kansainvälistä ja kotimaan lentoa viikossa ja tarjoaa yhteistyökumppanina toimivien lentoyhtiöiden kanssa lentokuljetusta yli 3000 kohteeseen maailmanlaajuisesti. UIA:n kotikenttä on Kiev Boryspil International Airport, KBP. Yhtiöllä on tällä hetkellä käytössä 43 lentokonetta.

Vuoteen 2021 mennessä UIA:n suunnitelmiin kuuluu laajentuminen ja lentokaluston jatkuva uusiminen sekä ennen kaikkea Kiovasta itään ja kaakkoon suuntautuvien reittien lisääminen. Länteen suuntautuvien lentovuorojen tihentäminen sekä kauttakulkuliikenteen kehittäminen Kiovan ja muiden Ukrainan hubien kautta on UIA:n lähitulevaisuuden suunnitelmissa etusijalla. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Vuoden Restonomi 2017 on Aurinkomatkat Oy:n toimitusjohtaja Timo Kousa 29.01.2018
Kousa on järjestyksessään 17. Vuoden Restonomi

Megastar kuljettanut jo ennätykselliset 2 miljoonaa matkustajaa 29.01.2018
Tallinkin uuden sukupolven alus liikennöinyt tasan vuoden

Norwegian tytäryhtiö sai AOC:n eli toimiluvan Argentiinassa 29.01.2018
”Jopa yli 150 reittiä Argentiinassa”