Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Viking Line uudistaa Turun-reitillä liikennöiviä aluksiaan 29.01.2018
M/S Viking Grace ja M/S Amorella saavat uutta ilmettä

Viking Line ilmoittaa uudistavansa molemmat Turku‚ÄďTukholma-v√§li√§ liikenn√∂iv√§t aluksensa. M/S Viking Grace ja M/S Amorella telakoidaan tammi‚Äďhelmikuussa. Viking Grace palasi jo liikenteeseen 21. tammikuuta ja Amorella palaa 4. helmikuuta 2018.

M/S Viking Gracen telakoinnin aikana aluksen myymälätiloja remontoitiin. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti muoti sekä viinit ja samppanjat saivat lisää tilaa. Samalla tehtiin pienempiä päivityksiä ravintoloiden ilmeeseen, esimerkiksi Oscar à la Carteen ja The Buffetin lastenpöytään.

Viking Line uusii M/S Amorellan hyttejä telakoinnin yhteydessä, uutuutena ovat perhekäyttöön soveltuvat BD3-sisähytit, joissa on parisängyn lisäksi yksi vuode alle 12-vuotiaalle. Myös aluksen A4-hyttejä parannellaan. Amorellan Tapas & Wine muuttuu Coffee & Wine -kahvilaksi, josta on upeat näkymät saaristoon. Päivisin tarjolla on laadukkaita kahvilatuotteita erikoiskahveista laivalla leivottuihin herkkuihin. Iltapäivisin matkustajia hemmotellaan Afternoon Tea -tarjoilulla, ja iltaisin tila muuttuu viinibaariksi. Telakoinnin yhteydessä kohennetaan myös aluksen kokousosastoa, jonka suosio on ollut reippaassa kasvussa.

‚ÄĚLaivojamme telakoidaan parin vuoden v√§lein. Tekninen huolto on t√§rke√§√§ aluksillemme, jotka ovat koko ajan liikenteess√§. Samalla voimme kehitt√§√§ aluksiamme muuttuvien trendien ja asiakkaiden toiveiden pohjalta‚ÄĚ, sanoo Viking Linen linjap√§√§llikk√∂ Valpuri M√§kinen.

Viking Linen aluksista viime vuosien uudistusten kohteena ovat olleet M/S Mariellan hytit ja ravintolat sekä M/S Viking XPRS:n myymälä- ja ravintolapalvelut. Vuonna 2016 mittavia uudistuksia tehtiin puolestaan M/S Gabriellalle.(EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Lentojen lähtöajat kansainvälisen käytännön mukaisiksi 05.10.2018
‚ÄĚKoneen irtautuminen sillalta tai ulkopaikalta on virallinen l√§ht√∂aika‚ÄĚ

Kalastajatorpalla valmistaudutaan jo joululounaisiin 05.10.2018
Vegaaninen vaihtoehto perinteisten jouluherkkujen rinnalla keventää

Matkaviikko sai rakentavaa 20-vuotispalautetta 05.10.2018
‚ÄĚLaaja-alaisuus ja ajantasaisuus saivat kiitosta‚ÄĚ