Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Vuoden Restonomi 2017 on Aurinkomatkat Oy:n toimitusjohtaja Timo Kousa 29.01.2018
Kousa on järjestyksessään 17. Vuoden Restonomi

Vuoden Restonomi -arvonimi luovutettiin Oy Aurinkomatkat ‚Äď Suntours Ltd Ab:n toimitusjohtaja Timo Kousalle Haagan restonomiopiskelijoiden yhdistyksen Pore ry:n juhlagaalassa Hilton Helsinki Strand hotellissa lauantaina 27.1.2018.

Vuoden Restonomi -palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekevät Haagan Restonomit, joka on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan restonomikampukselta valmistuneiden restonomien taustayhteisö.

‚ÄĚTimo Kousan ty√∂ura on menestyksek√§s ja nousujohteinen: 20 vuotta kansainv√§lisiss√§ alkoholialan johtoteht√§viss√§, viisi vuotta Finnair-konsernissa ja siit√§ viimeiset kolme vuotta Aurinkomatkojen toimitusjohtajana. Vuonna 2017 Aurinkomatkojen liikevaihto kohosi l√§hes 200 miljoonaan euroon, henkil√∂kunnan m√§√§r√§ oli 165 henkil√∂√§. Yrityksen osuus Suomen valmismatkoista l√§hentelee 30 prosenttia ja sen kautta lomalle meni yli 200 000 asiakasta‚ÄĚ, perustellaan valintaa restonomiyhdistyksest√§.

Vuoden Restonomi -kunniamaininnan aiemmin saaneita henkilöitä ovat mm. McDonald's Finlandin HR-johtaja Maarit Latvala, Tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja omistaja Evon Söderlund sekä ravintoloitsija Ville Relander.

Haaga-Helian Haagan restonomikampus on Suomen suurin restonomikouluttaja ja se on tarjonnut hotelli-, ravintola- ja matkailualan liikkeenjohdon koulutusta vuodesta 1969. Restonomi-tutkintonimike otettiin käyttöön vuonna 1982. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnairin toimitusjohtajaksi valittu Topi Manner 04.09.2018
Pankkimies Nordeasta lentoyhtiön johtoon

Viking Linen uutta LNG-alusta alettiin rakentaa Kiinassa 04.09.2018
Uudisrakennus Turku-Maarianhamina-Tukholma ‚Äďreitille 2021

Matkahallinnon tutkinnon 3. vuosikurssi starttaa syksyllä 2018 04.09.2018
Koulutus koostuu viidestä moduulista