Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Japanilaiselta huippukokilta nimikkomenu Finnairin business-luokkaan 05.02.2018
Rika Maezawa suunnitteli viisi erilaista ateriakokonaisuutta

Finnair jatkaa Signature Chef -ohjelmaansa ja tuo asiakkailleen ensimmäistä kertaa japanilaisen keittiömestarin suunnitteleman nimikkomenun. Tokiolainen huippukokki Rika Maezawa on suunnitellut viisi erilaista kausituotteisiin perustuvaa ateriakokonaisuutta, joista ensimmäistä tarjoillaan Finnairin business-luokan lennoilla Tokiosta Helsinkiin 7.2.2018 lähtien.

Rika Maezawa avasi ensimmäisen oman ravintolansa Tokioon vuonna 2003 kehitettyään ensin osaamistaan useissa tunnetuissa japanilaisissa ravintoloissa. Hänen ruokafilosofiansa perustuu vahvasti kasviksiin ja japanilaisen kotiruoan kausimakuihin. Maezawa hakee inspiraatiota sekä Japanin historiasta, muun muassa Edo-kaudelta vuosilta 1603–1868, että Japanin ulkopuolelta. Hän luo moderneja mutta nostalgisia kasvispainotteisia aterioita, jotka rikkovat perinteisen japanilaisen keittiön rajoja.

”Japanin eri vuodenaikojen kauniit maisemat ilmentyvät näissä aterioissa. Toivon, että voin ruokieni avulla tarjota matkailijoille ainutlaatuisia japanilaisia tunnelmia ja tuoda esiin vuodenaikojen vaihtelua. Käytän sekä japanilaisia että ulkomaisia aineksia, joten maut ovat tuttuja niin japanilaisille kuin ulkomaisillekin asiakkaille”, Rika Maezawa kertoo ruokafilosofiastaan ja Finnairille suunnittelemistaan aterioista.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Rika Maezawan kanssa. Ruoka on tärkeä osa asiakaskokemusta, ja olen varma, että asiakkaamme nauttivat Maezawan japanilaisista kausimauista lennoillamme”, sanoo Finnairin lennon aikana tarjottavasta palvelusta vastaava Maarit Keränen.

Finnair aloitti Signature Chef -ohjelman vuonna 2013 ja on sen jälkeen työskennellyt useiden arvostettujen kokkien kanssa, jotka ovat luoneet omat nimikkomenunsa Finnairin business-luokan lennoille.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

American Express ilmoittaa ostavansa Hogg Robinson Groupin 09.02.2018
Suurhanke keskittää liikematkakaupan toimialaa globaalisti

Lufthansan B747-8 -jumbo ja A321 esittäytyvät yhtiön uusissa väreissä 08.02.2018
Torstain 8. helmikuuta uusi ilme tuodaan näytteille Saksassa

Maaginen realismi saapuu kesän kynnyksellä Helsinkiin 08.02.2018
Fantastico! esittelee italialaista taidetta 1920- ja 1930-luvuilta