Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Scandic uudistaa kanta-asiakasjärjestelmänsä 05.02.2018
Cumulus-ketjun kanta-asiakkaat saavat edut käyttöönsä kevään aikana

Hotelliyritys Scandic uudistaa kanta-asiakasjärjestelmänsä. Uudistus tuo kanta-asiakkaille oman sovelluksen, uusia yhteistyökumppaneita ja tapoja hyödyntää kanta-asiakaspisteitä. Myös Scandicille Restel-kaupassa siirtyneiden Cumulus-hotellien kanta-asiakkaat saavat Scandic Friends -ohjelman edut käyttöönsä kevään aikana, kun Cumulukset muutetaan Scandic-hotelleiksi.

Scandic Friends -kanta-asiakasjärjestelmä lanseerattiin vuonna 2008. Kanta-asiakasetuja voi käyttää Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Puolassa. "Kanta-asiakasjärjestelmän tuomat edut ovat tärkeä osa palveluamme. Uudistuksessa tuomme kanta-asiakkaillemme entistä paremmat edut ja kokemukset", kertoo Scandicin konsernijohtaja Even Frydenberg.

"Asiakkaillemme on tärkeää, että palveluiden käyttö on mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Kanta-asiakasohjelmamme vastaa näihin tarpeisiin. Scandic Friends -etuja voi nyt hyödyntää yhteensä 70 hotellissa ympäri Suomen. Kevään kuluessa myös entisten Cumulus-hotellien kanta-asiakkaat saavat ne käyttöönsä. Olemme kehittäneet kanta-asiakasohjelman, joka aktivoi ja sitouttaa asiakkaitamme sekä vastaa heidän toiveitaan", kertoo Scandic Suomen kaupallinen johtaja Christian Borg.Kanta-asiakkaat voivat käyttää pisteitään palkintoöihin tai niiden osamaksuksi, maksuvälineenä hotelleissa sekä yhteistyökumppaneiden palveluihin.

Uuden kanta-asiakasohjelman yhteydessä Scandic lanseeraa myös oman sovelluksen, jonka kautta asiakkailla on mahdollisuus varata hotelliöitä parhaimpaan hintaan. Sovelluksessa vieraat voivat hallita hotellivarauksiaan sekä kanta-asiakaspisteitään. Lisäksi sovelluksesta löytyy tietoa ketjun hotelleista. Sen kautta löytyvät helposti esimerkiksi saapumisohjeet, ravintolan menut ja muut palvelut.

Scandic-sovellus on saatavilla App Storesta tai Google Playsta englanniksi, norjaksi, ruotsiksi, saksaksi, suomeksi ja tanskaksi.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Matka 2019 teema Hidden Treasures esittelee tuntemattomia helmiä 30.11.2018
Messujen uudet kohteet ja vanhat tutut: jo 580 näytteilleasettajaa

Finnair lisää lentoja Moskovaan ja Pietariin maaliskuusta lähtien 29.11.2018
Molempiin kaupunkeihin yksi uusi päivittäinen vuoro

Hotel Katajanokasta Suomen ensimmäinen Marriott -hotelli 28.11.2018
Hotelli liittyi osaksi Marriottin Tribute Portfolio -brändiä