Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Scandic Hotels valittiin on Suomen parhaaksi työpaikaksi 16.02.2018
Hotelliyritys sai kunnian toisena vuotena peräkkäin

Scandic Hotels Oy on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -tutkimuksen suurten yritysten sarjassa. Suomen parhaat työpaikat 2018 julkistettiin eilen gaalassa Kaapelitehtaalla.

Great Place to Work -tutkimus koostuu kolmesta sarjasta, joista suurten organisaatioiden sarjassa ovat mukana yli 500 henkeä työllistävät yritykset. Tänä vuonna tutkimukseen osallistui 156 yritystä, joissa työskentelee yhteensä 50 000 työntekijää. Tutkimuksessa mitataan sekä työntekijöiden näkemyksiä että yrityksen prosesseja.

‚ÄúScandic palkittiin Suomen parhaiden ty√∂paikkojen suurten organisaatioiden sarjan voittajana nyt jo toisen kerran per√§kk√§in. Saavutus on jo itsess√§√§n upea, mutta erityisen merkitt√§v√§n siit√§ tekee se, ett√§ Scandic on edelleen pystynyt parantamaan henkil√∂st√∂ns√§ hyv√§n ty√∂paikan kokemusta ja vahvistamaan luottamusta ty√∂ntekij√∂iden ja johdon v√§lill√§. Scandic on oivallinen esimerkki siit√§, miten parhaat ty√∂paikat haastavat itse√§√§n kehittym√§√§n jatkuvasti koko henkil√∂st√∂n voimin, eik√§ edes ykk√∂ssijaan ‚ÄĚtyydyt√§‚ÄĚ, sanoo Great Place to Workin konsultti Sonja Hilvo.

‚ÄĚHieno tunnustus, ett√§ meid√§t valitaan toista kertaa per√§kk√§in Suomen parhaaksi ty√∂paikaksi. T√§st√§ suurin kiitos kuuluu tietysti tiimil√§isillemme. Meid√§n teht√§v√§mme on luoda parhaita hotelliel√§myksi√§ asiakkaillemme. Onnistumme siin√§ ainoastaan, jos voimme aidosti sanoa nauttivamme ty√∂st√§mme ja levitt√§√§ hyv√§√§ p√∂ssist√§ my√∂s eteenp√§in‚ÄĚ, kertoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki K√§yhk√∂.

Scandicin joukkoon liittyi viime joulukuussa 1400 uutta tiimiläistä, kun yritys osti Restelin hotelliliiketoiminnan.

‚ÄĚOn mahtavaa, ett√§ meit√§ on nyt niin paljon enemm√§n ja teemme jatkossakin t√∂it√§ sen eteen, ett√§ s√§ilyt√§mme asemamme Suomen parhaana ty√∂paikkana. Olemme pyrkineet luomaan samaa fiilist√§ meneill√§√§n olevan integraation aikana, ja muutosta tehd√§√§n tiimil√§isten n√§k√∂kulmasta. Muutos vie aikaa ja systemaattinen ty√∂ jatkuu, mutta yhdess√§ olemme parempia‚ÄĚ, sanoo Scandic Suomen henkil√∂st√∂johtaja Riikka Mattila.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Vain kolmasosa museokävijöistä on miehiä 06.11.2018
Tunnetut suomalaiset haastavat #miehetmuseoon!

Finnairille uusi Premium Economy -luokka kaukolennoille vuonna 2021 06.11.2018
ATR-koneiden matkustamot uusitaan 2019

FrantiŇ°ek Kupkan suurn√§yttely tulossa Helsingin Ateneumiin 02.11.2018
‚ÄĚTutustuttaa l√§nsimaisen taiteen koko historiaan!‚ÄĚ