Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Scandic Hotels valittiin on Suomen parhaaksi työpaikaksi 16.02.2018
Hotelliyritys sai kunnian toisena vuotena peräkkäin

Scandic Hotels Oy on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -tutkimuksen suurten yritysten sarjassa. Suomen parhaat työpaikat 2018 julkistettiin eilen gaalassa Kaapelitehtaalla.

Great Place to Work -tutkimus koostuu kolmesta sarjasta, joista suurten organisaatioiden sarjassa ovat mukana yli 500 henkeä työllistävät yritykset. Tänä vuonna tutkimukseen osallistui 156 yritystä, joissa työskentelee yhteensä 50 000 työntekijää. Tutkimuksessa mitataan sekä työntekijöiden näkemyksiä että yrityksen prosesseja.

“Scandic palkittiin Suomen parhaiden työpaikkojen suurten organisaatioiden sarjan voittajana nyt jo toisen kerran peräkkäin. Saavutus on jo itsessään upea, mutta erityisen merkittävän siitä tekee se, että Scandic on edelleen pystynyt parantamaan henkilöstönsä hyvän työpaikan kokemusta ja vahvistamaan luottamusta työntekijöiden ja johdon välillä. Scandic on oivallinen esimerkki siitä, miten parhaat työpaikat haastavat itseään kehittymään jatkuvasti koko henkilöstön voimin, eikä edes ykkössijaan ”tyydytä”, sanoo Great Place to Workin konsultti Sonja Hilvo.

”Hieno tunnustus, että meidät valitaan toista kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi. Tästä suurin kiitos kuuluu tietysti tiimiläisillemme. Meidän tehtävämme on luoda parhaita hotellielämyksiä asiakkaillemme. Onnistumme siinä ainoastaan, jos voimme aidosti sanoa nauttivamme työstämme ja levittää hyvää pössistä myös eteenpäin”, kertoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Scandicin joukkoon liittyi viime joulukuussa 1400 uutta tiimiläistä, kun yritys osti Restelin hotelliliiketoiminnan.

”On mahtavaa, että meitä on nyt niin paljon enemmän ja teemme jatkossakin töitä sen eteen, että säilytämme asemamme Suomen parhaana työpaikkana. Olemme pyrkineet luomaan samaa fiilistä meneillään olevan integraation aikana, ja muutosta tehdään tiimiläisten näkökulmasta. Muutos vie aikaa ja systemaattinen työ jatkuu, mutta yhdessä olemme parempia”, sanoo Scandic Suomen henkilöstöjohtaja Riikka Mattila.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Scandic Hotels valittiin on Suomen parhaaksi työpaikaksi 16.02.2018
Hotelliyritys sai kunnian toisena vuotena peräkkäin

Hilton Helsinki toi suomalaiset superfoodit aamiaispöytään 16.02.2018
Hotellien aamiaisella panostetaan hyvinvointitrendeihin

Finnair laajentaa yhteistyötä BRA-lentoyhtiön kanssa 14.02.2018
Suoran Helsinki-Malmö-lennon voi ostaa Finnairin kautta