Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnair aloittaa suorat lennot Valko-Venäjän pääkaupunki Minskiin 21.02.2018
USA:n Chicagon ja San Franciscon reiteillä liikennöintiaikaa pidennetään

Finnair avaa suoran, ympärivuotisen lentoyhteyden Valko-Venäjän pääkaupunkiin Minskiin 9. kesäkuuta 2018. Lennot Helsingin ja Minskin välillä lennetään kahdesti viikossa tiistaisin ja lauantaisin Embraer 190-koneella. Tällä hetkellä Finnair tekee myös yhteistyötä Helsinki-Minsk reitillä Belavian kanssa. Finnairin omat lennot nostavat viikoittaisten lentojen määrän reitillä jopa viiteen.

”Suora lentoyhteys Minskiin täydentää hyvin kohdevalikoimaamme. Se palvelee erityisesti Valko-Venäjän ja Pohjois-Amerikan välillä liikkuvia matkustajia”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen. ”Lisäksi lennoilta on hyvät yhteydet Finnairin kohteisiin Aasiassa ja Euroopassa.”

Finnair pidentää Chicagon ja San Franciscon reittien operointia tulevana syksynä. Helsinki–Chicago -reitin liikennöintiä pidennetään 3.12. asti ja lentoja on viikoittain kaksi. Alun perin liikennöintiaika oli 19.4.–27.10. Chicago on Yhdysvaltain keskilännen suurin kaupunki sekä kansainvälisen kaupan, vapaa-ajan ja taide-elämän keskus. Finnair aloitti lennot Chicagoon kesällä 2015.

Helsinki–San Francisco -reittiä liikennöidään 5.12. asti kahdella viikoittaisella vuorolla. Alkuperäinen liikennöintiaika oli 3.5.–27.9. San Francisco tunnetaan trendikkäästä ruokakulttuuristaan, vuorimaisemistaan, viktoriaanisesta arkkitehtuuristaan sekä Silicon Valleyn läheisyydestä. Finnair aloitti lennot San Franciscoon kesällä 2017.

”Viime kesänä Chicago ja San Francisco olivat hyvin suosittuja kohteita. Kysyntää on paljon myös alkavalle kesäkaudelle”, kertoo Juha Järvinen. ”On hienoa, että tänä vuonna voimme tarjota asiakkaillemme lentoja tärkeisiin Pohjois-Amerikan kohteisiin pidemmällä aikavälillä. Kauden pidennys on varmasti iloinen asia myös kaikille Slush-tapahtumaan joulukuun alussa osallistuville.”

Finnair liikennöi lentoja USA:han Atlantin yhteishankkeen puitteissa yhteistyössä American Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian kanssa. Yhteishankkeen avulla on mahdollista tarjota asiakkaille enemmän lentovaihtoehtoja, parempia yhteyksiä ja edullisempia hintoja Atlantin ylittävillä reiteillä. Tällä hetkellä nämä neljä lentoyhtiötä liikennöivät yli 100 päivittäistä edestakaista lentoa Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Teneriffalla on oivat ja terveelliset lähiruoan perinteet 08.11.2018
Papas arrugadas, gofio, juustot, trooppiset hedelmät ja viini

Helsinki European Capital of Smart Tourism 2019 -kilpailun kärkisijalla 07.11.2018
Ranskan Lyon toinen palkittu älykkään matkailun ympäristö

SAS avasi suoran Tukholma-Oulu –yhteyden 06.11.2018
Neljästi viikossa