Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnair Holidays -lomatuote viedään myös Viron markkinoille 05.03.2018
Yksilöllisen tuotteen suosio kasvaa vauhdilla myös Suomessa

Finnair laajentaa omatoimimatkailun ja valmismatkan parhaat puolet yhdistävän Finnair Holidays -tuotteensa myös Viron markkinoille ja vastaa kasvavaan vapaa-ajan matkustuksen kysyntään Virossa. Suomessa Finnair Holidays -lomamatkoja on voinut ostaa kesästä 2017 lähtien, ja Ruotsissa lokakuusta 2017 lähtien. Virossa tuote esitellään ja tulee myyntiin perjantaina 2. maaliskuuta 2018.

‚ÄĚNyt tarjoamme my√∂s Virossa laadukkaan vapaa-ajanmatkustustuotteen, joka palvelee erityisesti niit√§, jotka ovat t√§h√§n saakka r√§√§t√§l√∂ineet lomamatkansa lukuisten eri palveluntarjoajien kautta‚ÄĚ, kertoo Finnair Holidays -tuotteesta vastaava johtaja Kristiina Kukkohovi. ‚ÄĚFinnair on Virossa tunnettu br√§ndi, ja suuri osa virolaisista asiakkaista k√§ytt√§√§ Helsinki-Vantaata porttina Finnairin laajaan reittiverkostoon. Uskon, ett√§ my√∂s t√§lle uudelle tuotteelle l√∂ytyy kysynt√§√§.‚ÄĚ

Finnair Holidays -matkoissa yhdistyvät laaja kohdevalikoima ja lukuisat hotellivaihtoehdot, sekä valmismatkan turvallisuus ja luotettavuus. Matkan voi suunnitella ja räätälöidä Finnairin verkkosivuilla osoitteessa www.finnair.fi/holidays, ja sitä voi täydentää omaan makuun sopivilla elämyksillä kohteessa. Valikoimassa on yli 100 kohdetta yli 40 maassa. Pakettiin kuuluvat lennot, hotelli ja asiakkaan valitsemat elämykset ja palvelut.

Finnair Holidays on saanut hyv√§n vastaanoton niin Suomessa kuin Ruotsissa. ‚ÄĚSuomessa myynti ja asiakasm√§√§r√§t ovat kasvaneet viime kes√§n lanseerauksesta l√§htien joka kuukausi l√§hes 50%‚ÄĚ, kertoo Kukkohovi. Suosituimpia kohteita ovat olleet Euroopassa Rooma, Berliini ja Budapest. Kauemmas Finnair Holidays -lomaa on l√§hdetty viett√§m√§√§n useimmiten Singaporeen ja New Yorkiin.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finavian lentoasemien matkustajamäärä kasvaa vauhdilla 26.07.2018
Ensimmäisellä vuosipuoliskolla 11,9 prosentin kasvu

Kahden Tallink -hotellin uudistus ja laajennus alkaa syksyllä 24.07.2018
Hotellit pidetään toiminnassa töiden aikana

American Express Global Business Travelin HRG -kauppa toteutuu 20.07.2018
Integraatiotyö käynnistyi välittömästi