Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Koti Ulkomailla -tapahtuma vahvistamaan Matkamessujen tarjontaa 2019 05.03.2018
‚ÄĚTeemana asuminen tai asunnon osto ulkomailla‚ÄĚ

Ulkomailla asumiseen ja ulkomaan asuntokauppaan sekä kiinteistösijoittamiseen erikoistunut Koti Ulkomailla -tapahtuma järjestetään ensi tammikuussa Matkamessujen yhteydessä 17.-20.1.2019.

Koti Ulkomailla -tapahtuma on erikoistapahtuma niille, joita kiinnostaa asuminen tai asunnon ostaminen ulkomailta. Aiemmin Wanhassa Satamassa järjestetty tapahtuma siirtyy Messukeskukseen ja täydentää tulevana vuonna Matkamessujen antia. Koti Ulkomailla järjestetään kahdesti vuodessa, tammikuussa Matkamessujen yhteydessä ja lokakuussa Messukeskuksen Kokoustamossa.

Ulkomaille muutosta haaveileva löytää tapahtumasta unelmiensa kohteet ja runsaasti faktatietoa asumisesta Suomen rajojen ulkopuolella. Tapahtuma on hyödyllinen myös ulkomaisista asuntomarkkinoista kiinnostuneille kiinteistösijoittajille. Tapahtumassa esittäytyvät asuntojen välittäjät, agentuurit, rakentajat, kohteet ja niiden asiantuntijat. Tietoa tarjotaan muun muassa verokohtelusta, eläkejärjestelyistä, sijoitustuotoista, muuttoon liittyvistä käytännön järjestelyistä sekä ostamiseen, vuokraamiseen ja asumiseen liittyvistä erikoispiirteistä eri maissa.

‚ÄĚKoti Ulkomailla -tapahtuma vahvistaa entisest√§√§n Matkamessujen tarjontaa. Talouden noususuhdanne lis√§√§ kiinnostusta kiinteist√∂sijoittamiseen. Samaan aikaan hinnat ovat monissa ulkomaisissa kohteissa enn√§tyksellisen alhaalla ja yh√§ useampi suomalainen suunnittelee pitempiaikaista asumista ulkomailla. Matkamessuille voi nyt tulla toteuttamaan n√§it√§kin haaveita‚ÄĚ, sanoo Matkamessujen myyntiryhm√§p√§√§llikk√∂ Anna Suominen.

‚ÄĚKoti Ulkomailla -tapahtuma saa uutta virtaa Messukeskukseen siirtymisest√§ ja kumppanuudesta Matkamessujen kanssa. Messukeskus on uudistanut tilojaan voimakkaasti ja hionut tekniset ja digitaaliset palvelut huipputasolle kansainv√§lisess√§kin vertailussa. Asiakkaamme ovat ottaneet paikanvaihdoksen innostuneesti vastaan‚ÄĚ, sanoo Koti Ulkomailla -tapahtumaa j√§rjest√§v√§n Fair Media Internationalin maajohtaja Tommi Harju.

Ensimm√§iset Koti Ulkomailla -messut j√§rjestettiin syksyll√§ 2003 Tukholmassa. Fair Media International on sittemmin laajentanut toimintaansa muihin Pohjoismaihin j√§rjest√§en jo kymmeni√§ Koti Ulkomailla -tapahtumia Tukholmassa, G√∂teborgissa, Malm√∂ssa ja Helsingiss√§. Helsingiss√§ tapahtuma j√§rjestet√§√§n kahdesti vuodessa. Seuraava syksyn tapahtuma j√§rjestet√§√§n 27.‚Äď28.10.2018 Messukeskuksen Kokoustamon ja Talvipuutarhan tiloissa sek√§ kev√§√§n tapahtuma Matkamessujen yhteydess√§ tammikuussa 2019. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnair lisää lentoja Moskovaan ja Pietariin maaliskuusta lähtien 29.11.2018
Molempiin kaupunkeihin yksi uusi päivittäinen vuoro

Hotel Katajanokasta Suomen ensimmäinen Marriott -hotelli 28.11.2018
Hotelli liittyi osaksi Marriottin Tribute Portfolio -brändiä

Finavian jätti-investointi Helsinki-Vantaalla siirtyy uuteen vaiheeseen 28.11.2018
Terminaali 2:n laajentaminen on osa miljardin euron investointiohjelmaa