Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finavia nimitti Joni Sundelinin Helsinki-Vantaan johtoon 10.03.2018
Päälentoaseman uusi johtaja löytyi talon sisältä

Finavian uudeksi Helsinki-Vantaan johtajaksi on nimitetty KTM Joni Sundelin. Hän aloittaa tehtävässään 1. huhtikuuta 2018.

Sundelin on vuodesta 2012 toiminut Finavian liiketoimintajohtajana vastaten maakunnallisesta lentokenttäverkostosta. Lisäksi hänen vastuulleen ovat kuuluneet myynnin ja asiakkuuksien sekä ICT:n johtaminen. Hän jatkaa näissä tehtävissä, kunnes seuraaja on valittu.

Sundelin jatkaa Finavian johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtaja Kimmo Mäelle. Mäki on iloinen, että Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi johtaja löytyi yhtiön sisältä.

‚ÄĚSundelinilla on vankka kokemus menestyksekk√§√§st√§ palveluliiketoiminnan johtamisesta ja lentokenttien kehitt√§misest√§. On hienoa, ett√§ saamme h√§nen osaamisensa k√§ytt√∂√∂n Helsinki-Vantaan laaja-alaisen liiketoiminnan edelleen kehitt√§miseksi‚ÄĚ, M√§ki sanoo.

Helsinki-Vantaalla on parhaillaan käynnissä lentoaseman historian suurin laajennusohjelma. Finavian 900 miljoonan euron investoinnin tavoitteena on parantaa Suomen päälentokentän asemaa kansainvälisessä kilpailussa, erityisesti Euroopan ja Aasian välisessä lentoliikenteessä.

‚ÄĚHelsinki-Vantaan menestys on my√∂s koko Suomen kilpailukyvyn ja samalla kaikkien suomalaisten kannalta oleellista. Suomi on maa, joka tarvitsee hyv√§t ja toimivat lentoyhteydet ymp√§ri maailmaa. Lentoliikenteen ja Helsinki-Vantaan merkitys koko Suomen taloudelle ja hyvinvoinnille on merkitt√§v√§‚ÄĚ, sanoo M√§ki.

Nimityksen yhteydessä Sundelin eroaa Finavian tytäryhtiöiden Airpro Oy:n ja RTG Ground Handling Oy:n hallitustehtävistä.

Sundelinin edeltäjä, Helsinki-Vantaan lentoasemanjohtaja Ville Haapasaari siirtyy Helsingin Sataman toimitusjohtajaksi. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Piper-Heidsieckiltä oma samppanja Viking Linelle 10.10.2018
Yhteistyö innoitti ainutlaatuisen idean

SAS:n kesän 2019 ohjelmansa kuusi uutta kohdetta 10.10.2018
Marraskuussa käynnistyy Oulu-Tukholma -reitti

Finnish Travel Galasta on tullut matkailualan upea vuosikatselmus 08.10.2018
Tapahtumassa palkittiin ansioituneita matkailutoimijoita