Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Princess Anastasian risteilykausi Itämerellä käynnistyi 11.04.2018
72 tunnin viisumivapaus Pietarissa

Princess Anastasia-aluksen risteilykausi 2018 Itämerellä on käynnistynyt 11. huhtikuuta. Kolme kuukautta kestäneiden kunnostustöiden jälkeen Princess Anastasia risteilee nyt italialaisuuden lähettiläänä Itämerellä. Aiempaan tapaan Pietarin, Helsingin, Tallinnan ja Tukholman välillä risteilevillä Princess Anastasian matkustajilla on parhaimmillaan 72 tunnin viisumivapaus Pietarissa.

Mobyn ja St. Peterlinen menestyksekkään yhteistyön ansiosta Princess Anastasia on säilyttänyt venäläisen olemuksensa samalla, kun siihen on nyt yhdistetty italialaista tyyliä. Laivalla on tarjolla tunnetuimmat italialaiset merkit: kosmetiikkaa, koruja, kelloja, vaatteita ja leluja.

Risteilyn aikana Princess Anastasialla voi nauttia monipuolisista palveluista: kylpylästä, kuntosalista, kauneushoitolasta, elokuvateatterista, lasten leikkihuoneesta, pubista ja yökerhosta. Laivan yökerhon esityksistä vastaavat loistavat italialaiset esiintyjät ja St. Petersburg Music Hall Ballet Theatre.

Princess Anastasian ravintolat tarjoavat italialaisen ja V√§limeren keitti√∂n erikoisuuksia parhaista raaka-aineista ‚Äď pastasta, oliivi√∂ljyst√§, balsamiviinietikasta, juustoista ja leikkeleist√§. Tarjolla on my√∂s italialaisia viinej√§ ja muita Italialle tyypillisi√§ juomia. Laivan nykyaikaisista menuista perinteist√§ italialaista keitti√∂t√§ kunnioittaen vastaa italialainen huippukeitti√∂mestari Oreste Romagnolo kuuluisasta Orestorante-kalaravintolasta.

Princess Anastasia tarjoaa risteilykokemuksia Helsingin ja Pietarin välillä tai risteillen Itämerellä Pietarin, Helsingin, Tallinnan ja Tukholman välillä. Pietarissa matkustajilla on aiempaan tapaan mahdollisuus enimmillään 72 tunnin viisumivapaaseen oleskeluun.

Princess Anastasian kyljet on laatinut todella värikkäiksi italialainen suunnittelija Riccardi Guasco. Princess Anastasialla on 834 hyttiä ja 580 autopaikkaa.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finavian lentoasemien matkustajamäärä kasvaa vauhdilla 26.07.2018
Ensimmäisellä vuosipuoliskolla 11,9 prosentin kasvu

Kahden Tallink -hotellin uudistus ja laajennus alkaa syksyllä 24.07.2018
Hotellit pidetään toiminnassa töiden aikana

American Express Global Business Travelin HRG -kauppa toteutuu 20.07.2018
Integraatiotyö käynnistyi välittömästi