Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Helsingin matkailuneuvonta muuttaa rautatieaseman lippuhalliin 12.04.2018
Pohjoisesplanadilla vapautuvaan tilaan etsitään uutta toimijaa

Pääkaupungin matkailijoita palvellaan toukokuusta lähtien kahdessa uudessa toimipisteessä. Matkailuneuvonnassa tullaan panostamaan entistä enemmän digitaalisuuteen ja asiakaskohtaamisiin. Myös muut matkailijoiden sesonkipalvelu kuten Helsinki Helpit starttaavat jo toukokuussa.

Toukokuusta lähtien matkailuneuvonnan palveluita on saatavilla lentoaseman lisäksi Helsingin päärautatieasemalla sekä Stockmannin tavaratalossa. Viimeiset viisikymmentä vuotta Pohjoisesplanadilla palvellut matkailuneuvonta muuttaa Helsingin historiallisen päärautatieaseman lippuhalliin. Nykyinen Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun kulmassa sijaitseva toimipiste on avoinna normaalisti 22. huhtikuuta saakka.

Rautatieaseman lisäksi Helsingin Stockmannille avataan interaktiivinen MyHelsinki-palvelupiste. Pisteeltä löytyvät digitaaliset palvelut tiedonhakuun sekä karttoja ja esitteitä. Sesonkiaikaan Stockmannilla on paikalla myös matkailuneuvonnan henkilökuntaa.

Uudet toimipisteet avataan toukokuun aikana. Muuton ajan matkailuneuvontaa saa kaupungintalon Virka-infosta.

‚ÄĚNykyisin matkailijat etsiv√§t ahkerasti tietoa internetist√§ ja tarpeet perinteiselle matkailuneuvonnalle ovat muuttuneet. Henkil√∂kohtaiset suositukset ja kasvotusten tapahtuva neuvontapalvelu ovat yh√§ t√§rke√§ osa matkailijoiden Helsinki-kokemusta. Uusien toimipisteidemme my√∂t√§ pyrimme palvelemaan vierailijoita entist√§ paremmin ja siell√§ miss√§ heill√§ her√§√§ kysymyksi√§,‚ÄĚ kertoo Helsinki Marketingin toimitusjohtaja Laura Aalto.

Helsingin matkailutoimiston muuton myötä Pohjoisesplanadille vapautuu upea toimitila Helsingin ydinkeskustasta. Torikorttelit etsii tällä hetkellä tiloihin uutta toimijaa.

‚ÄĚMatkailuneuvonnan tila paraatipaikalla Espan ja Unioninkadun kulmassa on ehdottomasti kiinnostavimpia tiloja alueella. Se toivottaa tervetulleeksi Torikortteleihin Espan puiston ja Kauppatorin suunnalta. Etsimme kulmaan vetovoimaista yrityst√§ t√§ydent√§m√§√§n Torikortteleiden monipuolista tarjontaa niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille,‚ÄĚ kertoo Torikortteleiden kauppapaikkajohtaja Peggy Bauer.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnair lisää lentoja Moskovaan ja Pietariin maaliskuusta lähtien 29.11.2018
Molempiin kaupunkeihin yksi uusi päivittäinen vuoro

Hotel Katajanokasta Suomen ensimmäinen Marriott -hotelli 28.11.2018
Hotelli liittyi osaksi Marriottin Tribute Portfolio -brändiä

Finavian jätti-investointi Helsinki-Vantaalla siirtyy uuteen vaiheeseen 28.11.2018
Terminaali 2:n laajentaminen on osa miljardin euron investointiohjelmaa