Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Flydubai avaa ensi syksynä suoran reitin Helsingin ja Dubain välille 25.04.2018
Lennot ympärivuotisesti päivittäin B737 MAX-8 –koneilla

Lentoyhtiö Flydubai on julkistanut aloittavansa suorat lennot Dubaihin Helsinki-Vantaalta. Päivittäinen vuoro avautuu 11.10.2018. Flydubai on ensimmäinen lentoyhtiö, joka tarjoaa ympärivuotiset lennot Dubain ja Helsingin välillä.

Finavian Helsinki-Vantaan lentoaseman- ja reittikehityksestä vastaava johtaja Joni Sundelin sanoo: ”Vuosien neuvottelut tuottivat tulosta ja uusi reitti saadaan nyt avattua. Viime vuonna palvelimme Helsinki-Dubai-välillä kulkeneita matkustajia yhteensä 98 000, mikä oli 7,3 prosenttia edellisvuotta enemmän. Odotamme yhteistyötä Flydubain kanssa ja toivomme, että saamme tälle vuodelle taas ennätyslukemat.”

Helsinki-Vantaan lentoasema on Pohjois-Euroopan verkottunein. Lentoasemaa käyttää noin 50 lentoyhtiötä, jotka tarjoavat suoria lentoja 145 kohteeseen ympäri maailmaa. Helsinki-Vantaalla on parhaillaan menossa 900 miljoonaan euron kehitysohjelma, jonka avulla kenttä valmistautuu palvelemaan yli 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Vuonna 2017 Helsinki-Vantaalla oli lähes 19 miljoonaa matkustajaa, ja tänä vuonna odotetaan ohitettavan jo 20 miljoonan vuosimatkustajan rajapyykki.

Flydubain kaupallinen johtaja Hamad Obaidalla kommentoi: “Flydubai on ensimmäinen yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansallinen lentoyhtiö, joka tarjoaa suorat lennot Suomen pääkaupunkiin. Linjanamme on ollut, että teemme avauksia markkinoille, joilla on kysyntää ja joille voimme tarjota lisää matkustusvaihtoehtoja Dubaihin ja siitä edemmäs.”

Uutuusreittiä operoidaan upouusilla Boeing 737 MAX 8 -lentokoneilla, joissa on Business-luokassa vuoteeksi kääntyvät istuimet ja Economy-luokassakin tasokas tarjooma. Flydubai lentää Helsingin reittiä yhdessä Emiratesin kanssa osana laajempaa yhtiöiden välistä yhteistyötä. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Suomen liikematkayhdistys FBTA kevätkokousti Helsingissä 28.04.2018
Työohjelmassa puitiin uuden liikennekaaren voimaantuloa

Finnairin liiketulos parani jo 14 peräkkäisen vuosineljänneksen 26.04.2018
Yhtiön nopea kasvu jatkui tammi–maaliskuussa 2018

Helsinki-Vantaan lentoasemalle maailmanluokan nimiravintoloita 26.04.2018
Muumikahvila ja Jamie Oliverin Deli avaavat ensi vuonna