Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Helsinki-Vantaan lentoasemalle maailmanluokan nimiravintoloita 26.04.2018
Muumikahvila ja Jamie Oliverin Deli avaavat ensi vuonna

Suomen ensimmäiset Ajisen Ramen, Jamie’s Deli ja Moomin Coffee avaavat lähitulevaisuudessa ovensa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Nimekkäät ravintolat täydentävät lentoaseman laajaa palveluntarjontaa, kun käynnissä olevan terminaalilaajennuksen uusin osa otetaan käyttöön ensi vuoden alkupuolella.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Helsinki-Vantaan lentoasema on noteerattu myös maailman ravintolatoimijoiden piireissä. Teemme yhteistyökumppaneidemme kanssa lujasti töitä tarjotaksemme lentomatkustajillemme mahdollisimman sujuvan ja elämyksellisen asiakaskokemuksen myös ruoka- ja juomatarjonnan osalta. Otammekin ilolla vastaan nämä uudet ja markkinoillamme ainutlaatuiset ravintolakonseptit, joille vuodessa yli 20 miljoonaa matkustajaamme tarjoaa kiinnostavan kansainvälisen asiakaskunnan”, taustoittaa Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Elena Stenholm Finavialta.

Ravintoloita operoivan SSP Finlandin toimitusjohtaja Pia Jormanainen jatkaa: ”Panostamme mieluusti näihin uusiin mahtaviin ravintoloihin. Kaikki kolme ovat innovatiivisia brändejä, jotka sopivat loistavasti lentoaseman matkustajaprofiileihin. Odotamme innolla myös yhteistyötä Finavian tiimin kanssa, jotta saamme yhdessä luotua entistä paremman asiakaskokemuksen kaikille tämän hienon lentoaseman matkustajille.”

Ajisen Ramen on kansainvälinen ramen-ketjuravintola, jonka juuret ovat Kumamotossa Japanissa. Ketjulla on yli 700 ravintolaa Kiinassa ja kaiken kaikkiaan yli 800 ravintolaa eri puolilla maailmaa.

Moomin Coffee -kahvilan innoittajana on toiminut maailmalla suosittu suomalainen Muumi-satuhahmo. Kahvila tarjoaa satukirjojen Muumilaaksosta tuttuja yhdessä ruoasta nauttimisen elämyksiä mutkattomasti ja lämminhenkisesti.

Jamie’s Deli on maailmankuulun kokin Jamie Oliverin ravintola nykypäivän nopeatempoiseen elämänmenoon. Brändi on tunnettu tuoreesta, vastuullisesti tuotetusta ja terveellistä ruoastaan.

”Kaikkien Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsevien ravintoloiden kantavina voimina ovat monimuotoisuus ja laadukkuus. Kansainvälisenä lentoasemana huomioimme monien eri kansallisuuksien tarpeita ja makutottumuksia, mutta samalla pyrimme korostamaan valinnoissamme suomalaisuutta. Monista ravintoloitsijoiden kanssa yhteistyössä kehittämistämme ravintolakonsepteista huokuukin paikallisuus ja luonnonmukaisuus myös niiden ruokatarjonnassa. Lisäksi ravintolahenkilökunta niin eri ravintoloiden keittiöissä kuin salien puolella on erikoistunut ottamaan huomioon lentomatkustajien tarpeet, kuten esimerkiksi rajallisen ajankäytön”, kertoo Stenholm.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnairilta uusi digipalvelu aluksi Kiinan, Singaporen ja Hongkongin markkinoille 21.09.2018
”Panostus, jonka myötä kansainväliset asiakkaat löytävät matkailumme helmet”

Lentoliikenne haluaa aikalisän kellojen siirtelystä luopumiseen 20.09.2018
IATA pelkää häiriöitä lentoyhteyksissä

Romania tarjoaa ympärivuotisia matkailumahdollisuuksia 20.09.2018
Suorat lennot Bukarestiin ovat tuplanneet volyymin Suomesta