Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Helsinki-Vantaan lentoasemalle maailmanluokan nimiravintoloita 26.04.2018
Muumikahvila ja Jamie Oliverin Deli avaavat ensi vuonna

Suomen ensimmäiset Ajisen Ramen, Jamie’s Deli ja Moomin Coffee avaavat lähitulevaisuudessa ovensa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Nimekkäät ravintolat täydentävät lentoaseman laajaa palveluntarjontaa, kun käynnissä olevan terminaalilaajennuksen uusin osa otetaan käyttöön ensi vuoden alkupuolella.

‚ÄĚOlemme eritt√§in tyytyv√§isi√§, ett√§ Helsinki-Vantaan lentoasema on noteerattu my√∂s maailman ravintolatoimijoiden piireiss√§. Teemme yhteisty√∂kumppaneidemme kanssa lujasti t√∂it√§ tarjotaksemme lentomatkustajillemme mahdollisimman sujuvan ja el√§myksellisen asiakaskokemuksen my√∂s ruoka- ja juomatarjonnan osalta. Otammekin ilolla vastaan n√§m√§ uudet ja markkinoillamme ainutlaatuiset ravintolakonseptit, joille vuodessa yli 20 miljoonaa matkustajaamme tarjoaa kiinnostavan kansainv√§lisen asiakaskunnan‚ÄĚ, taustoittaa Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Elena Stenholm Finavialta.

Ravintoloita operoivan SSP Finlandin toimitusjohtaja Pia Jormanainen jatkaa: ‚ÄĚPanostamme mieluusti n√§ihin uusiin mahtaviin ravintoloihin. Kaikki kolme ovat innovatiivisia br√§ndej√§, jotka sopivat loistavasti lentoaseman matkustajaprofiileihin. Odotamme innolla my√∂s yhteisty√∂t√§ Finavian tiimin kanssa, jotta saamme yhdess√§ luotua entist√§ paremman asiakaskokemuksen kaikille t√§m√§n hienon lentoaseman matkustajille.‚ÄĚ

Ajisen Ramen on kansainvälinen ramen-ketjuravintola, jonka juuret ovat Kumamotossa Japanissa. Ketjulla on yli 700 ravintolaa Kiinassa ja kaiken kaikkiaan yli 800 ravintolaa eri puolilla maailmaa.

Moomin Coffee -kahvilan innoittajana on toiminut maailmalla suosittu suomalainen Muumi-satuhahmo. Kahvila tarjoaa satukirjojen Muumilaaksosta tuttuja yhdessä ruoasta nauttimisen elämyksiä mutkattomasti ja lämminhenkisesti.

Jamie’s Deli on maailmankuulun kokin Jamie Oliverin ravintola nykypäivän nopeatempoiseen elämänmenoon. Brändi on tunnettu tuoreesta, vastuullisesti tuotetusta ja terveellistä ruoastaan.

‚ÄĚKaikkien Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsevien ravintoloiden kantavina voimina ovat monimuotoisuus ja laadukkuus. Kansainv√§lisen√§ lentoasemana huomioimme monien eri kansallisuuksien tarpeita ja makutottumuksia, mutta samalla pyrimme korostamaan valinnoissamme suomalaisuutta. Monista ravintoloitsijoiden kanssa yhteisty√∂ss√§ kehitt√§mist√§mme ravintolakonsepteista huokuukin paikallisuus ja luonnonmukaisuus my√∂s niiden ruokatarjonnassa. Lis√§ksi ravintolahenkil√∂kunta niin eri ravintoloiden keitti√∂iss√§ kuin salien puolella on erikoistunut ottamaan huomioon lentomatkustajien tarpeet, kuten esimerkiksi rajallisen ajank√§yt√∂n‚ÄĚ, kertoo Stenholm.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Airlines for Europen viestintäjohto vaihtuu 02.05.2018
Aage D√ľnhaupt siirtyy TUI:n palvelukseen, Jennifer Janzen tuli tilalle

Vikingin M/S Gabriella palasi telakalta liikenteeseen 02.05.2018
Uusia ruokaelämyksiä tarjolla kesäkuusta alkaen

Suomen liikematkayhdistys FBTA kevätkokousti Helsingissä 28.04.2018
Työohjelmassa puitiin uuden liikennekaaren voimaantuloa