Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


SAS:n suora lentoyhteys Oulusta Tukholmaan avataan marraskuussa 05.05.2018
Lisää lentoja myös Tampereelta ja Turusta

Finaviasta kerrotaan SAS:n vahvistaneen, että se aloittaa lennot Oulun ja Tukholman välillä 5. marraskuuta 2018 alkaen. Reittiä operoidaan kumpaankin suuntaan maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. SAS avaa uuden reitin myös Tampereelta Malagaan sekä lisää lentoja Turusta Tukholmaan.

SAS julkisti 3.5.2018 alkavansa lentää Oulusta suoraan Tukholman Arlandaan. Edellisen kerran Oulusta pääsi Ruotsin pääkaupunkiin suorilla reittilennoilla vuonna 2014.

‚ÄĚSAS avaa uuden reitin Oulusta Tukholman Arlandaan marraskuussa 2018. Olemme ty√∂skennelleet yhteisty√∂ss√§ BusinessOulun ja SAS:n kanssa palauttaaksemme t√§m√§n suoran reitin tukemaan Oulun alueen kasvua. Matkustajam√§√§r√§t Oulun lentoasemalla ovat olleet kasvussa ja saavuttavat t√§n√§kin vuonna miljoonan matkustajan rajapyykin. Finavia onkin investoinut viime vuosina yli 17 miljoonaa euroa Oulun lentoasemaansa‚ÄĚ, sanoo reittikehityksen johtaja Petri Vuori Finaviasta.

SAS kertoo käyttävänsä reitillä kanadalaisen Bombardierin valmistamaa 90-paikkaista CRJ 900 -konetyyppiä.

‚ÄĚReittiemme ja tuotteidemme hyv√§ vastaanotto ilahduttaa ja antaa meille mahdollisuuden panostaa tulevan talvikauden tarjontaamme yll√§pit√§m√§ll√§ reittej√§ sek√§ lis√§√§m√§ll√§ l√§ht√∂j√§ ja my√∂s perustamalla uusia reittej√§‚ÄĚ, sanoo SAS:n toimitusjohtaja Rickard Gustafson.

Oulun lentoasema on Suomen toiseksi vilkkain. Asiakastyytyväisyystutkimuksissa se on arvioitu Suomen parhaiden lentoasemien joukkoon erinomaisin tuloksin. Viimeksi vuonna 2016 se nimettiin Vuoden lentoasemaksi. Vuoden 2018 alusta huhtikuun puoliväliin saakka matkustajamäärä on kasvanut noin kuusi prosenttia viime vuoden alkuun verrattuna.

‚ÄĚUudelleen aktivoitava yhteys liitt√§√§ lentoaseman osaksi SAS:n verkostoa ja parantaa merkitt√§v√§sti matkustajien yhteyksi√§ Oulusta muualle Pohjoismaihin, Eurooppaan ja kauemmaskin. Samalla se tarjoaa kansainv√§lisille matkustajille uuden reitin Ouluun. Uskomme yhteyden luovan my√∂s luontaista uutta liiketoimintaa, tutkimus- ja kehitysyhteisty√∂t√§ sek√§ koulutuskontakteja Tukholman ja Oulun v√§lill√§‚ÄĚ, visioi markkinointip√§√§llikk√∂ Pauliina Pikkuj√§ms√§ BusinessOulusta.

Tulevan Tukholman-reitin lisäksi Oulusta pääsee edelleen myös suorilla Arctic Airlinkin reittilennoilla Tromssaan sekä Luulajaan, mistä yhteys jatkuu aina Göteborgiin asti. Oulusta Helsinkiin lennetään jopa 17 vuoroa päivässä.

SAS julkisti 18 uutuusreittins√§ joukossa my√∂s toisen uuden reittins√§ Suomesta. Se lent√§√§ ensi talvikaudella Tampere‚ÄďMalaga-yhteytt√§ Espanjaan. Lis√§ksi SAS kertoi parantavansa lentoyhteytt√§ Turusta Tukholmaan. Uudessa talviohjelmassa on nyt 26 l√§ht√∂√§ viikossa. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Eckerö Linen panostaa Portaat luomuun -ohjelmaan 21.11.2018
M/s Finlandia telakalla 2.-12. tammikuuta 2019

American Exress GBT nimitti HRG-johtaja Nordlundin pohjoismaiseen johtoon 21.11.2018
GBT:n ja HRG:n integraatio etenee

Kalastajatorpalla hotellihuone avautuu nyt myös digitaalisesti 16.11.2018
Edellyttää Hilton Honors -kanta-asiakkuutta ja älypuhelinta