Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnlinesin uusi laiva Naantali-L√•ngn√§s-Kapellsk√§r ‚Äďreitille 08.05.2018
M/S Finnswan aloitti liikenteen Suomen ja Ruotsin välillä 8. toukokuuta

Finnlinesin Star-luokan rahti-matkustaja-alus M/S Finnswan aloitti tiistaina, 8.5.2018 klo 11.00 liikenn√∂innin Suomen ja Ruotsin v√§lill√§ Naantali‚ÄďL√•ngn√§s‚ÄďKapellsk√§r-reitill√§.

M/S Finnswan on ensimm√§inen Finnlinesin t√§m√§n kokoluokan alus Suomen ja Ruotsin v√§lisess√§ liikenteess√§. Valmistuttuaan vuonna 2007 laiva on liikenn√∂inyt Nordlink-nimisen√§ p√§√§asiallisesti Malm√∂‚ÄďTravem√ľnde-reitill√§. Vuoden 2018 alussa se siirrettiin purjehtimaan Suomen lipun alle ja sai nimen M/S Finnswan. Aluksen lastikapasiteetti on 4 215 kaistametri√§ ja matkustajakapasiteetti on 554 matkustajaa.

Kevään aikana Finnswanin matkustajatilat kannella 11 ovat saaneen uuden ilmeen. Panorama Corner ja Panorama Lounge ovat oivia tiloja vaikkapa työskennellä ja kohdata kanssamatkustajia. Terrazzo-kannella pääsee nauttimaan Saaristomeren maisemista tuulilta suojassa. Lapsiperheille on oma iloisen värikäs puuhapaikka. Laivassa on myös sauna ja poreallas. Laajennetun taxfree-myymälän valikoimaa on lisätty asiakkaita kuunnellen. Laivan uusi merihenkinen ilme näkyy myös Bar & Bistro Navigaressa ja Mare Balticum -ravintolassa.

Hyttivaihtoehtoja on useampia, edullisista v√§hint√§√§n 10 neli√∂n ikkunattomista hyteist√§ aina hulppeisiin 38 neli√∂n Owner‚Äôs Suiteihin. Uudistukset on ulotettu my√∂s kooltaan suurempiin hytteihin. Finnlinesin Naantali‚ÄďL√•ngn√§s‚ÄďKapellsk√§r-reitti on edullinen ja rento vaihtoehto matkustaa Ruotsiin ja Ahvenanmaalle. Matka kest√§√§ kahdeksan tuntia. Laiva poikkeaa mennen tullen L√•ngn√§siss√§, Ahvenanmaalla. Reitill√§ toisena aluksena liikenn√∂i Clipper-luokan laiva Finnfellow. Edullisimmillaan aina ateriat sis√§lt√§v√§n autopaketin Ruotsiin saa 49 eurolla. Paketin kokonaishinta sis√§lt√§√§ kahden aikuisen yhden suuntaisen matkan, kaksi buffetateriaa kummallekin ja henkil√∂auton kuljetuksen. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

EU:n vammaiskortti käyttöön VR:n kauko- ja lähijunissa 04.06.2018
Vammaisasiakkaiden matkustus helpottuu

oneworld connect on uusi verkostojäsenyysohjelma 04.06.2018
Se avaa pienemmille lentoyhtiöille oven suureen allianssiin

airBaltic teki ison konetilauksen Bombardierilta 02.06.2018
30 CS300 koneen kiinteä tilaus ja 30 koneen optio