Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnlinesin uusi laiva Naantali-L√•ngn√§s-Kapellsk√§r ‚Äďreitille 08.05.2018
M/S Finnswan aloitti liikenteen Suomen ja Ruotsin välillä 8. toukokuuta

Finnlinesin Star-luokan rahti-matkustaja-alus M/S Finnswan aloitti tiistaina, 8.5.2018 klo 11.00 liikenn√∂innin Suomen ja Ruotsin v√§lill√§ Naantali‚ÄďL√•ngn√§s‚ÄďKapellsk√§r-reitill√§.

M/S Finnswan on ensimm√§inen Finnlinesin t√§m√§n kokoluokan alus Suomen ja Ruotsin v√§lisess√§ liikenteess√§. Valmistuttuaan vuonna 2007 laiva on liikenn√∂inyt Nordlink-nimisen√§ p√§√§asiallisesti Malm√∂‚ÄďTravem√ľnde-reitill√§. Vuoden 2018 alussa se siirrettiin purjehtimaan Suomen lipun alle ja sai nimen M/S Finnswan. Aluksen lastikapasiteetti on 4 215 kaistametri√§ ja matkustajakapasiteetti on 554 matkustajaa.

Kevään aikana Finnswanin matkustajatilat kannella 11 ovat saaneen uuden ilmeen. Panorama Corner ja Panorama Lounge ovat oivia tiloja vaikkapa työskennellä ja kohdata kanssamatkustajia. Terrazzo-kannella pääsee nauttimaan Saaristomeren maisemista tuulilta suojassa. Lapsiperheille on oma iloisen värikäs puuhapaikka. Laivassa on myös sauna ja poreallas. Laajennetun taxfree-myymälän valikoimaa on lisätty asiakkaita kuunnellen. Laivan uusi merihenkinen ilme näkyy myös Bar & Bistro Navigaressa ja Mare Balticum -ravintolassa.

Hyttivaihtoehtoja on useampia, edullisista v√§hint√§√§n 10 neli√∂n ikkunattomista hyteist√§ aina hulppeisiin 38 neli√∂n Owner‚Äôs Suiteihin. Uudistukset on ulotettu my√∂s kooltaan suurempiin hytteihin. Finnlinesin Naantali‚ÄďL√•ngn√§s‚ÄďKapellsk√§r-reitti on edullinen ja rento vaihtoehto matkustaa Ruotsiin ja Ahvenanmaalle. Matka kest√§√§ kahdeksan tuntia. Laiva poikkeaa mennen tullen L√•ngn√§siss√§, Ahvenanmaalla. Reitill√§ toisena aluksena liikenn√∂i Clipper-luokan laiva Finnfellow. Edullisimmillaan aina ateriat sis√§lt√§v√§n autopaketin Ruotsiin saa 49 eurolla. Paketin kokonaishinta sis√§lt√§√§ kahden aikuisen yhden suuntaisen matkan, kaksi buffetateriaa kummallekin ja henkil√∂auton kuljetuksen. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Kahden Tallink -hotellin uudistus ja laajennus alkaa syksyllä 24.07.2018
Hotellit pidetään toiminnassa töiden aikana

American Express Global Business Travelin HRG -kauppa toteutuu 20.07.2018
Integraatiotyö käynnistyi välittömästi

Singapore Airlines maailman ykkönen Skytraxin rankingissa 19.07.2018
Finnair jälleen Pohjois-Euroopan paras lentoyhtiö