Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Norwegian lanseeraa digitaalisen lämpötilakartan 24.05.2018
Matkakohteen voi valita lämpötilan perusteella

Lentoyhtiö Norwegian lanseeraa digitaalisen lämpötilakartan nettisivuillaan. Se on uusi toiminto, joka mahdollistaa kohteen valinnan halutun lämpötilan mukaan.

Norwegianin nettisivuilla olevan uuden toiminnon avulla matkustajat voivat valita kohteita sen mukaan, mink√§laisen l√§mp√∂tilan he toivovat kohteessa olevan. Hakutoiminto etsii kohteen l√§mp√∂tilatoiveen, hinnan tai kohdetyypin mukaan ‚Äď kaikki digitaalisen reittikartan avulla.

‚ÄĚSeuraavan matkan l√∂yt√§minen tulee olla asiakkaillemme mahdollisimman yksinkertaista ja sujuvaa. Tied√§mme, ett√§ monet haluavat aurinkoon ja l√§mp√∂√∂n. Siten hakutoiminnolla, joka perustuu l√§mp√∂tilaan, on aiempaakin helpompi l√∂yt√§√§ kohde, joka vastaa n√§it√§ toiveita. Digitaalinen reittikartta voi inspiroida l√∂yt√§m√§√§n my√∂s matkakohteita, jotka eiv√§t ehk√§ ole olleet mieless√§ aikaisemmin. Digitaalinen reittikartta on osa jatkuvaa ty√∂t√§mme, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen tuote‚ÄĚ, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

EU:n vammaiskortti käyttöön VR:n kauko- ja lähijunissa 04.06.2018
Vammaisasiakkaiden matkustus helpottuu

oneworld connect on uusi verkostojäsenyysohjelma 04.06.2018
Se avaa pienemmille lentoyhtiöille oven suureen allianssiin

airBaltic teki ison konetilauksen Bombardierilta 02.06.2018
30 CS300 koneen kiinteä tilaus ja 30 koneen optio