Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Norwegian lanseeraa digitaalisen lämpötilakartan 24.05.2018
Matkakohteen voi valita lämpötilan perusteella

Lentoyhtiö Norwegian lanseeraa digitaalisen lämpötilakartan nettisivuillaan. Se on uusi toiminto, joka mahdollistaa kohteen valinnan halutun lämpötilan mukaan.

Norwegianin nettisivuilla olevan uuden toiminnon avulla matkustajat voivat valita kohteita sen mukaan, mink√§laisen l√§mp√∂tilan he toivovat kohteessa olevan. Hakutoiminto etsii kohteen l√§mp√∂tilatoiveen, hinnan tai kohdetyypin mukaan ‚Äď kaikki digitaalisen reittikartan avulla.

‚ÄĚSeuraavan matkan l√∂yt√§minen tulee olla asiakkaillemme mahdollisimman yksinkertaista ja sujuvaa. Tied√§mme, ett√§ monet haluavat aurinkoon ja l√§mp√∂√∂n. Siten hakutoiminnolla, joka perustuu l√§mp√∂tilaan, on aiempaakin helpompi l√∂yt√§√§ kohde, joka vastaa n√§it√§ toiveita. Digitaalinen reittikartta voi inspiroida l√∂yt√§m√§√§n my√∂s matkakohteita, jotka eiv√§t ehk√§ ole olleet mieless√§ aikaisemmin. Digitaalinen reittikartta on osa jatkuvaa ty√∂t√§mme, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen tuote‚ÄĚ, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Eckerö Linen panostaa Portaat luomuun -ohjelmaan 21.11.2018
M/s Finlandia telakalla 2.-12. tammikuuta 2019

American Exress GBT nimitti HRG-johtaja Nordlundin pohjoismaiseen johtoon 21.11.2018
GBT:n ja HRG:n integraatio etenee

Kalastajatorpalla hotellihuone avautuu nyt myös digitaalisesti 16.11.2018
Edellyttää Hilton Honors -kanta-asiakkuutta ja älypuhelinta