Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Icelandair lentää Islannin lipun väreissä 18.06.2018
Maan 100-vuotiaan itsenäisyyden ja ajankohtaisen jalkapalloilun kunniaksi

Icelandair paljastaa lentokoneidensa viimeisimm√§n erikoismaalauksen, joka juhlistaa 100-vuotiasta itsen√§ist√§ Islantia. Tuodakseen matkustajansa l√§hemm√§s maan historiaa Icelandair on maalannut Islannin lipun Boeing 757-300 ‚Äďkoneeseensa.

Kyseinen lentokone korostaa myös toista merkittävää hetkeä Islannin historiassa. Yhtiö lennättää Islannin jalkapallofaneja kannustamaan maajoukkuettaan heidän tehdessä tänä kesänä urheiluhistoriaa. Islanti on pienin maa, joka on koskaan selviytynyt jalkapallon MM-kisoihin. Jalkapalloteema jatkuu myös lentokoneen sisällä, sillä lattia muistuttaa jalkapallokentän nurmea. Lisäksi Islannin lippu esiintyy sekä niskatuissa että kahvikupeissa.

‚ÄúHalusimme tehd√§ jotain merkitt√§v√§√§ juhliaksemme t√§rke√§√§ virstanpylv√§st√§ Islannin historiassa. Toivommekin, ett√§ sek√§ islantilaiset ett√§ matkustajamme ymp√§ri maailman nauttisivat lennostaan erikoismaalatussa koneessamme. Islantilaisen asiakaspalvelun my√∂t√§ toivomme my√∂s, ett√§ matkustajamme viihtyv√§t hyvin lennollamme, jossa Islannin kulttuuriin ja alkuper√§√§n p√§√§see tutustumaan jo ennen koneesta poistumista‚ÄĚ, kommentoi Icelandairin toimitusjohtaja Bj√∂rg√≥lfur J√≥hannsson.

Kaikki Icelandairin lentokoneet on nimetty islantilaisten tulivuorien tai luonnonkauniiden kohteiden mukaan. Uusimman maalauksen nimi on ‚Äė√ěingvellir‚Äô Islannin luonnonpuiston mukaan. Icelandairilla on ennest√§√§n kaksi maalattua lentokonetta: ‚ÄėHekla Aurora‚Äô ja ‚ÄėVatnaj√∂kull‚Äô. Maalaukset ovat saaneet inspiraation revontulista ja Euroopan toiseksi suurimmasta j√§√§tik√∂st√§.

Icelandair on Islannin jalkapallomaajoukkueiden pitkäaikainen sponsori, jonka myötä yhtiö on tänä kesänä lanseerannut jalkapalloon liittyvän elämyssarjan: Team Iceland Stopover. Pelaajien ja lentoyhtiön yhdessä luomia, 90-minuutin pituisia aktiviteetteja on saatavilla Icelandairin transatlanttisille matkustajille ilmaiseksi kesäkuun loppuun asti.

Islannin MM-kisat Moskovassa alkoivat supermenestyksellä, kun kisojen piskuisin maa nappasi tasapelillä pisteen jalkapallon suurvallalta Argentiinalta - huikeaa! Seuraamme henkeä pidättäen peukut pystyssä, mihin Islannin joukkue oikein vielä voi yltää. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnair avaa reitin Los Angelesiin keväällä 2019 21.08.2018
Lisää tarjontaa myös San Franciscon ja Chicagon reiteille

Stockholm & Helsinki Travel Show järjestetään syyskuun 5 & 6, 2018 21.08.2018
Yli kuusikymmentä näytteilleasettajaa tavattavissa muutamassa tunnissa

Kansallisteatterin syyskausi Helsingissä on käynnistynyt 19.08.2018
Huikeaa tarjontaa kannattaa tulla katsomaan kauempaakin