Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Uusi risteilyvuoro Turusta Tallinnaan jouluna 2018 20.06.2018
Tallink-Silja tarjoaa ensi joulun tunnelmaa myös Ahvenanmaalta lähteville

Suora risteilymahdollisuus Turusta Tallinnaan toteutuu, kun Tallinkin Baltic Princess tekee jouluristeilyn reitillä 24.-26.12.2018. Jouluristeilyn aikataulu ja ohjelma poikkeaa täysin normaalista, ja koko laiva täyttyy joulun tunnelmasta. Matkaan voi lähteä joko Turusta tai vaihtoehtoisesti Ahvenanmaalta.

‚ÄĚTurusta on toivottu jatkuvasti risteilymahdollisuutta suoraan Tallinnaan, joten t√§m√§n vuoden jouluristeily valikoitui kohteeksi t√§ysin matkustajien toiveiden pohjalta. Vastaavaa risteily√§ kyseisell√§ reitill√§ ei ole aiemmin j√§rjestetty, eli t√§m√§ ainutlaatuinen matka tehd√§√§n nyt ensimm√§ist√§ kertaa‚ÄĚ, sanoo aluejohtaja Nina Honkaranta.

Jouluristeily Baltic Princessillä lähtee Turusta jouluaattona klo 15.00. Laiva poikkeaa Långnäsissä klo 19.30, joten Ahvenanmaaltakin tarjoutuu erinomainen mahdollisuus lähteä risteilylle mukaan. Tallinnaan saavutaan joulupäivänä klo 11.00. Risteilijöillä on reilusti aikaa tutustua jouluiseen Tallinnaan, sillä paluumatkalle laiva lähtee klo 18.00. Långnäsiin saapuminen on tapaninpäivänä klo 7.30 ja Turkuun klo 12.00.

‚ÄĚJouluristeilyill√§ pyrit√§√§n vaalimaan joulun perinnett√§ ja niiss√§ onkin yleens√§ hyvin rauhallinen ja jouluinen tunnelma. Laivan yleisi√§ tiloja koristellaan jouluisesti ja j√§rjestet√§√§n jouluaiheista ohjelmaa, joululauluja unohtamatta. Ruokailuihin panostetaan erityisesti, ja varsinkin siihen ett√§ kaikki saavat nauttia joulukattauksensa kaikessa rauhassa. Jouluristeilyll√§ on aina erityisen hieno tunnelmansa‚ÄĚ, sanoo Baltic Princessin intendentti Hanna Tamminen.

Turusta on vuodesta 1997 tehty jouluristeilyj√§ suoraan Riikaan, ja n√§m√§ risteilyt ovat olleet eritt√§in suosittuja. Jouluristeilyjen matkustajam√§√§r√§ on rajoitettu, jotta jokainen p√§√§see nauttimaan rauhassa joulukattauksista. Turku-Tallinna ‚Äďristeilyn lis√§ksi Tallink Silja j√§rjest√§√§ kolme erityist√§ risteily√§ jouluna. Silja Europa risteilee Helsingist√§ Tallinnaan 24.-26.12. eli perill√§ Tallinnassa on reilusti aikaa. Helsingist√§ Tukholmaan p√§√§see jouluristeilylle Silja Serenadella 23.12. ja Silja Symphonyll√§ 24.12.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Juha Järvinen jättää Finnairin 30.10.2018
Uusi tehtävä on Virgin Atlantic Airwaysilla Lontoossa

Anne-Marjut Väänänen Suomen matkatoimistoalan liiton puheenjohtajaksi 29.10.2018
Kaksivuotinen luottamustoimikausi SMALissa alkaa 1.1.2019

Qatar Airwaysin CEO tuskastunut eräisiin oneworld -kumppaneihin 24.10.2018
L√§ht√∂ allianssista tarkoittaisi ongelmia mm. allianssin ‚ÄĚmaapallon ymp√§ri‚ÄĚ -lennoille