Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Easyloma osti suomalaisen matkatoimisto Matkapörssin 20.06.2018
Kotimainen matkailualan yritys haastaa globaalit jätit

Easyloma.fi ja Triawel.com ‚Äďbr√§ndeill√§ toimiva Lakeuden Matkat Oy on ostanut suomalaisen matkatoimisto Matkap√∂rssin ja B2B -puolella toimivan lentolippujen tukkumyyj√§ Lentokeskuksen. Myyj√§n√§ on Alma Mediaan kuuluvan Alma Consumerin matkailumedia Rantapallo Oy. Ostettavan liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3 miljoonaa euroa.

‚ÄĚMatkailualalla kasvava trendi on omatoiminen matkailu reittilento+hotelli ‚Äďmatkalla‚ÄĚ, uskoo Lakeuden Matkat Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Tahkola.‚ÄĚ Hein√§kuun 1.p√§iv√§n√§ 2018 voimaan astuvan uuden valmismatkalain my√∂t√§ lento & hotelli -pakettiin kuuluu viel√§ aiempaakin parempi valmismatkaturva matkustajalle. Lento & hotelli -paketti yhdist√§√§ perinteisen valmismatkan ja omatoimimatkan parhaat puolet. Matkap√∂rssi tarjoaa my√∂s pelk√§t lennot - ja hotellivaraukset. Matkan varaaminen, my√∂s pelkk√§ lento ja pelkk√§ hotelli, osamaksulla tai laskulla on suosittua ja lis√§√§ntyy jatkuvasti, ja yhti√∂ tarjoaakin siihen parhaat kumppanit matkustajalle‚ÄĚ, sanoo Tahkola.

Lakeuden Matkat Oy on 1987 perustettu suomalainen matkailualan yritys, joka omistaa myös valmismatkoja Oulusta Espanjaan järjestävän matkanjärjestäjä Easyloman sekä nettimatkatoimisto Triawelin. Matkapörssin ja Lentokeskuksen hankinnan myötä kokonaisliikevaihto kasvaa noin 7 miljoonaan euroon.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Yrityksillä suuret haasteet majoituskustannusten kilpailutuksessa 30.08.2018
Brexit ja USA:n kauppapolitiikka tuovat omat mausteensa liikematkustukseen

Azamara Club Cruises kutsui kylään 27.08.2018
Luksusristeilystä nauttii kerralla 690 matkustajaa

Euroopan lentoturvallisuuslainsäädäntö uudistuu 24.08.2018
Yhä yhtenäisemmät säännöt EU-tasolle