Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Uusi Original Sokos Hotel Kupittaa avautuu 2020 29.06.2018
Turun alueella käynnissä useita hotellihankkeita

Turun Osuuskauppa avaa Kupittaan rautatieaseman välittömään läheisyyteen Original Sokos Hotel Kupittaan keväällä 2020. Yhdeksänkerroksiseen hotelliin tulee yhteensä 196 huonetta ja majoitustilat lähes 500 hengelle. Uusi hotelli vastaa voimakkaasti kehittyvän Kupittaan alueen ja koko Turun seudun kasvaneeseen hotellikysyntään.

Kupittaa on yksi Turun voimakkaimmin kasvavista ty√∂ss√§k√§yntialueista ja vilkkaan uudisrakentamisen my√∂t√§ nousemassa suosituksi asuinalueeksi. ‚ÄĚAlueelta on t√§h√§n asti puuttunut hotelli. Original Sokos Hotel Kupittaa palvelee asiakasomistajien lis√§ksi erityisesti yritysten, korkeakoulujen, oppilaitosten, sairaala- ja tutkimustoiminnan sek√§ urheilutoiminnan majoitustarpeita‚ÄĚ, kertoo matkailu- ja ravitsemiskaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

Hotellin ylimpään kerrokseen rakennetaan urbaani terassi, kuntohuone ja saunatilat, jotka tarjoavat viihtyisät oleskelutilat myös kaupunkilaisten varattaviksi. Hotellin katutasoon tulee lisäksi pitkillä aukioloajoilla toimiva Bistro Elli sekä aula- ja vastaanottotilat, joista on suora yhteys Kupittaan rautatieasemalle. Hotellin sisustussuunnittelusta vastaa Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy ja Bistro Ellin ja aulatilojen suunnittelusta Kudos Dsign Oy.

Uuden hotellin kiinteistön omistajaksi tulee turkulainen sijoitusyhtiö Rausanne Oy. Hotellihankkeen pääurakoitsijana toimii YIT Rakennus Oy ja pääsuunnittelijana Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy. Hankkeen kokonaisinvestointi on yhteensä yli 30 miljoonaa euroa.

Kupittaan hotellihankkeen lisäksi Turun Osuuskaupalla on käynnissä Turun alueella useita hotellihankkeita. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen täydellinen uudistus valmistuu helmikuussa 2019 ja Original Sokos Hotel City Börsin laajennushanke alkuvuodesta 2019. Lisäksi Radisson Blu Marina Palacen viereen on suunnitteilla uusi hotelli.

‚ÄĚHaluamme tukea Lounais-Suomen positiivista rakennemuutosta ja olla vahvasti mukana kehitt√§m√§ss√§ Turun alueen elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta sek√§ matkailu- ett√§ kongressikohteena‚ÄĚ, kertoo Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Sippola.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Teneriffa on sekä uudistunut että upeasti säilynyt suosikkikohde 08.11.2018
Suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä matkustaneet Puerto de la Cruziin suurin joukoin

Teneriffalla on oivat ja terveelliset lähiruoan perinteet 08.11.2018
Papas arrugadas, gofio, juustot, trooppiset hedelmät ja viini

Helsinki European Capital of Smart Tourism 2019 -kilpailun kärkisijalla 07.11.2018
Ranskan Lyon toinen palkittu älykkään matkailun ympäristö