Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Norwegianin konsernijohtajalle tunnustus Norjan ja Yhdysvaltojen suhteiden vahvistamisesta 29.06.2018
Bj√łrn Kjos vastaanotti U.S. Ambassador‚Äôs Award ‚Äďhuomionosoituksen

Norwegianin konsernijohtaja Bj√łrn Kjos vastaanotti Ambassador‚Äôs Award -tunnustuksen Yhdysvaltain Norjan suurl√§hettil√§s Kenneth J. Braithwaitelta. Kjos sai tunnustuksen Norwegianin panostuksista Yhdysvaltojen ja Norjan kahdenv√§listen suhteiden vahvistamiseksi.

‚ÄĚOnnittelen konsernijohtaja Kjosia t√§m√§n vuoden U.S. Ambassador‚Äôs Award -tunnustuksesta, jonka h√§n saa panostuksista yhteisty√∂n ja taloudellisten siteiden vahvistamiseksi Yhdysvaltojen ja Norjan v√§lill√§‚ÄĚ, sanoi suurl√§hettil√§s Braithwaite.

Suurl√§hettil√§s Braithwaite antoi Bj√łrn Kjosille ja Norwegianille tunnustusta merkitt√§v√§st√§ my√∂t√§vaikutuksesta Yhdysvaltojen hyvinvointiin kasvavan matkailun, uusien ty√∂paikkojen ja talouskasvun kautta.

‚ÄĚOn suuri kunnia vastaanottaa t√§m√§ palkinto. Olen iloinen, ett√§ ty√∂t√§mme Yhdysvalloissa arvostetaan ja se saa tunnustusta. Panostuksiamme on mahdollista lis√§t√§ edelleen‚ÄĚ, sanoi Bj√łrn Kjos. Norwegian aloitti lennot Yhdysvaltoihin vuonna 2013. T√§ll√§ hetkell√§ Norwegianilla on yli 60 suoraa lentoa Yhdysvaltojen ja Euroopan v√§lill√§, mik√§ on enemm√§n suoria reittilentoja kuin mill√§√§n muulla eurooppalaisella lentoyhti√∂ll√§. Norwegian on my√∂s yhdysvaltalaisen lentokonevalmistaja Boeingin suurasiakas. Yhti√∂n laivastossa on t√§ll√§ hetkell√§ yli 150 Boeing-lentokonetta. Norwegian my√∂t√§vaikuttaa my√∂s t√§t√§ kautta tuhansien ty√∂paikkojen syntymiseen ja tukemiseen Yhdysvalloissa. Vuonna 2012 Norwegian allekirjoitti kaikkien aikojen suurimman eurooppalaisen lentokonetilauksen Boeingin kanssa ja yhti√∂ll√§ on edelleen yli 100 Boeing-konetta tilauksessa.

Norwegianilla on nykyisellään noin 800 työntekijää Yhdysvalloissa. Norwegian on ainoa ulkomainen lentoyhtiö Yhdysvalloissa, joka palkkaa amerikkalaisia lentäjiä. Tämän lisäksi Norwegianin palveluksessa on enemmän paikallisia matkustamomiehistön jäseniä kuin millään muulla ulkomaalaisella lentoyhtiöllä. Norwegianilla on tällä hetkellä viisi hubia Yhdysvalloissa: New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Providence ja Stewart.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

FrantiŇ°ek Kupkan suurn√§yttely tulossa Helsingin Ateneumiin 02.11.2018
‚ÄĚTutustuttaa l√§nsimaisen taiteen koko historiaan!‚ÄĚ

Viking Linen joulupöydässä on yhä enemmän maukkaita kasvisherkkuja 02.11.2018
Perinteiset ja uudet jouluherkut tarjolla 16. 11. alkaen

Lentoliikennemaksuihin muutoksia vuoden 2019 alusta lähtien 02.11.2018
Matkustaja- ja laskeutumismaksut nousevat, turvamaksut laskevat