Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Singapore Airlines maailman ykkönen Skytraxin rankingissa 19.07.2018
Finnair jälleen Pohjois-Euroopan paras lentoyhtiö

Skytraxin World Airline Awards ‚Äďpalkinnot 2018 on jaettu hein√§kuun kolmannella viikolla Lontoossa. Yli 20 miljoonaa kansainv√§list√§ lentomatkustajaa ovat sanoneet sanansa lempilentoyhti√∂ns√§ puolesta.

Skytrax World Airline Awards on yksi maailman arvostetuimmista lentoyhtiöiden asiakastyytyväisyyttä mittaavista tutkimuksista. Matkustajatutkimus toteutettiin elokuun 2017 ja toukokuun 2018 välisenä aikana. Lentomatkustajat arvioivat tutkimuksessa mukana olleiden 335 lentoyhtiön?asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti niin lennon aikana kuin myös lentoasemilla, lähtöselvityksestä lähtien aina istuinten mukavuuteen ja lennon palveluihin saakka.

Maailmanlaajuisen ykkössijan korjasi nyt Singapore Airlines ja kakkoseksi sijoittui Qatar Airways. Qatar korjasi myös parhaan business-luokan ja parhaan business-luokan istuimen palkinnot sekä parhaan ensimmäisen luokan loungen sekä Lähi-idän parhaan lentoyhtiön palkinnot.

Maailman kolmanneksi parhaan lentoyhtiön sija meni Japaniin All Nippon Airlinesille (ANA).

Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi valittiin Lufthansa, joka koko maailman rankingissa sai sijaluvun seitsemän. Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi kansainväliset lentomatkustajat valitsivat jo yhdeksäntenä vuotena peräkkäin Finnairin.

"On suuri kunnia vastaanottaa tämä arvostettu palkinto jo yhdeksättä kertaa", sanoo Finnairin asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Piia Karhu. "Tämä on osoitus siitä, kuinka upeaa työtä koko tiimimme on tehnyt matkustuskokemuksen parantamiseksi. "Olemme jatkaneet matkustuskokemuksen kehittämistä matkan eri vaiheissa ja saaneet erinomaista palautetta asiakkailtamme," Karhu lisää. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Lentoliikennemaksuihin muutoksia vuoden 2019 alusta lähtien 02.11.2018
Matkustaja- ja laskeutumismaksut nousevat, turvamaksut laskevat

Finnair avaa uusia kohteita kesälle 2019: Porto, Bologna ja Bordeaux 02.11.2018
‚ÄĚYhti√∂ perustamisesta on jo 95 vuotta‚ÄĚ

Tallinkin Europa tekee erikoisristeilyn Bon Jovin Tallinnan keikalle 02.11.2018
Poikkeusaikataulu mahdollistaa sujuvan konserttikokemuksen