Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


American Express Global Business Travelin HRG -kauppa toteutuu 20.07.2018
Integraatiotyö käynnistyi välittömästi

American Express Global Business Travel (Amex GBT) vahvistaa torstaina 19. heinäkuuta 2018 toteuttaneensa aiemmin ilmoittamansa Hogg Robinson Group plc:n (HRG) -yrityskaupan. Kaupan kerrotaan yhdistävän kummankin osapuolen parhaan tarjonnan teknologiaa, asiantuntijoita ja maantieteellistä ulottuvuutta ja siten mahdollistavan asiakkaille ja matkustajille entistä laajemman valikoiman tuotteita ja palveluita.

”Amex GBT:n ja HRG:n yhdistelmä tuo asiakkaiden ulottuville ennen näkemättömän tarjooman”, sanoo American Express GBT:n toimitusjohtaja Doug Anderson. ”Pääsemme integraatiossa yhdistämään molempien osapuolien laajan osaamisen ja kokemuksen ja tuottamaan arvosta kaikille sidosryhmillemme.”

”Molemmat yritykset ovat panostaneet lisäarvon tuottamiseen asiakkaille ja matkustajille”, sanoo Hogg Robinson Group plc:n toimitusjohtaja David Radcliffe. ”Odotan innolla yhteistyötä Amex GBT:n johtoryhmän kanssa. Yhdessä meistä tulee maailman paras liikematkatoimisto.”

Integraatiotyö kerrotaan alkaneeksi heti 19.7.2018 tarkoituksena hyödyntää yrityskaupan edut ja varmistaa samalla American Express GBT:n asema liikematkustusmarkkinalla. Amex GBT pyrkii kiihdyttämään kasvua hyödyntämällä hankkimiensa toimistojen maantieteellistä kattavuutta, infrastruktuuria ja teknologiaa. HRG:n brändi säilyy entisellään toistaiseksi. Molemmat yritykset toimivat aktiivisesti myös Suomessa. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Finnairin toimitusjohtajaksi valittu Topi Manner 04.09.2018
Pankkimies Nordeasta lentoyhtiön johtoon

Viking Linen uutta LNG-alusta alettiin rakentaa Kiinassa 04.09.2018
Uudisrakennus Turku-Maarianhamina-Tukholma –reitille 2021

Matkahallinnon tutkinnon 3. vuosikurssi starttaa syksyllä 2018 04.09.2018
Koulutus koostuu viidestä moduulista