Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


American Express Global Business Travelin HRG -kauppa toteutuu 20.07.2018
Integraatiotyö käynnistyi välittömästi

American Express Global Business Travel (Amex GBT) vahvistaa torstaina 19. heinäkuuta 2018 toteuttaneensa aiemmin ilmoittamansa Hogg Robinson Group plc:n (HRG) -yrityskaupan. Kaupan kerrotaan yhdistävän kummankin osapuolen parhaan tarjonnan teknologiaa, asiantuntijoita ja maantieteellistä ulottuvuutta ja siten mahdollistavan asiakkaille ja matkustajille entistä laajemman valikoiman tuotteita ja palveluita.

”Amex GBT:n ja HRG:n yhdistelmä tuo asiakkaiden ulottuville ennen näkemättömän tarjooman”, sanoo American Express GBT:n toimitusjohtaja Doug Anderson. ”Pääsemme integraatiossa yhdistämään molempien osapuolien laajan osaamisen ja kokemuksen ja tuottamaan arvosta kaikille sidosryhmillemme.”

”Molemmat yritykset ovat panostaneet lisäarvon tuottamiseen asiakkaille ja matkustajille”, sanoo Hogg Robinson Group plc:n toimitusjohtaja David Radcliffe. ”Odotan innolla yhteistyötä Amex GBT:n johtoryhmän kanssa. Yhdessä meistä tulee maailman paras liikematkatoimisto.”

Integraatiotyö kerrotaan alkaneeksi heti 19.7.2018 tarkoituksena hyödyntää yrityskaupan edut ja varmistaa samalla American Express GBT:n asema liikematkustusmarkkinalla. Amex GBT pyrkii kiihdyttämään kasvua hyödyntämällä hankkimiensa toimistojen maantieteellistä kattavuutta, infrastruktuuria ja teknologiaa. HRG:n brändi säilyy entisellään toistaiseksi. Molemmat yritykset toimivat aktiivisesti myös Suomessa. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Viking Linen joulupöydässä on yhä enemmän maukkaita kasvisherkkuja 02.11.2018
Perinteiset ja uudet jouluherkut tarjolla 16. 11. alkaen

Lentoliikennemaksuihin muutoksia vuoden 2019 alusta lähtien 02.11.2018
Matkustaja- ja laskeutumismaksut nousevat, turvamaksut laskevat

Finnair avaa uusia kohteita kesälle 2019: Porto, Bologna ja Bordeaux 02.11.2018
”Yhtiö perustamisesta on jo 95 vuotta”