Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


easyJet avaa uuden lentoyhteyden Rovaniemelle 09.08.2018
Lontoon Gatwickistä kahdesti viikossa talvikauden ajan

Halpalentoyhtiö easyJet avaa uuden reitin Lontoon Gatwickin lentokentältä Rovaniemelle 31. lokakuuta 2018. Reitti lennetään kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, talvikauden ajan.

Rovaniemi on ollut suosittu talvinen matkakohde brittituristien keskuudessa. Heid√§n m√§√§r√§ns√§ kasvoi Rovaniemell√§ l√§hes 40 prosenttia vuosina 2016¬¨‚Äď2017. Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna K√§rkk√§isen mukaan kasvu on seurausta onnistuneista uusista investoinneista, erityisesti uusista hulppeista majoituskohteista ja paikallisten yritt√§jien kanssa tehdyst√§ yhteisty√∂st√§. Myyntiin ja Lapin saavutettavuuteen on panostettu yhteisvoimin.

‚ÄĚOlemme innoissamme uudesta lentoyhteydest√§, joka tuo britit tapaamaan Joulupukkia ja kokemaan joulun vuoden jokaisena p√§iv√§n√§. He ovat meille tuttu asiakasryhm√§, jonka tied√§mme rakastavan joulua, joulupukkia ja talvea‚ÄĚ, K√§rkk√§inen sanoo.

Uusi lentoreitti palvelee koko Lapin matkailua. Rovaniemi on kulkuväylä Lappiin, ja Gatwickista saapuvat lennot tuovat asiakkaita myös kaikkiin ajomatkan päässä oleviin Lapin hiihtokeskuksiin. Brittituristien määrä koko Lapissa kasvoi edellisellä talvikaudella viidenneksellä.

Lentoasemayhti√∂ Finavian verkostoliiketoiminnan johtaja Jani Jolkkosen mukaan uusi lentoyhteys on merkitt√§v√§ virstanpylv√§s Finavialle. ‚ÄĚLapin kiinnostavuus kansainv√§lisen√§ matkakohteena on kasvussa‚ÄĚ, h√§n sanoo.

Finavia on investoinut 20 miljoonaa euroa Rovaniemen lentokentän laajennukseen. Laajennus valmistuu alkuvuodesta 2019. Yhteensä Lapin lentokentille investoidaan 55 miljoonaa euroa. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Flydubai aloittaa lennot Helsingin ja Dubain välillä 14.09.2018
Päivittäin lokakuun 12. päivästä 2018 alkaen B737MAX-koneella

FCM on lähtenyt vahvasti NDC:n kehittämiseen 14.09.2018
Kumppaneina keskeiset teknologiatoimijat Amadeus ja Sabre

Neste ja Alaska Airlines innovatiiviseen kumppanuuteen 14.09.2018
Yhteistyösopimus uusiutuvien polttoaineiden käytöstä lentoliikenteessä