Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Lufthansa Group voitti nelj√§ Skytrax ‚Äďpalkintoa 09.08.2018
20 miljoonaa lentomatkustajaa valitsee parhaat yhtiöt

Hein√§kuun kolmannella viikolla julkistetussa vuosittaisessa Skytrax ‚Äď√§√§nestyksess√§ Lufthansa valittiin toistamiseen per√§kk√§in ‚ÄúBest Airline in Europe‚ÄĚ ja the ‚ÄúBest Western European Airline‚ÄĚ eli Euroopan ja my√∂s L√§nsi-Euroopan parhaimmaksi lentoyhti√∂ksi. Samalla Lufthansan konserniyhti√∂t SWISS ja Austrian Airlines olivat koko Euroopan toiseksi ja kolmanneksi parhaat. Palkinnot julkistettiin Skytraxin tapahtumassa Lontoossa hein√§kuulla. Skytrax on tutkimuslaitos, joka on erikoistunut ilmailuun ja lentomatkustukseen.

Matkustajat eripuolilta maailmaa √§√§nestiv√§t saksalaisyhti√∂t√§ ja siten antoivat tunnustuksen √§√§nestyksens√§ kohteelle. ‚ÄĚHaluamme kiitt√§√§ asiakkaitamme t√§st√§ luottamuksesta √§√§nestyksess√§ sek√§ ty√∂ntekij√∂it√§mme sitoutuneisuudesta ja asiakaskeskeisyydest√§‚ÄĚ, sanoo Lufthansa Group yhti√∂iden Product Manager ja samalla Austrian Airlines -yhti√∂n Chief Commercial Officer Andreas Otto. ‚ÄĚMe olemme tietoisia palkinnon tuomista haasteista toimia sen arvoisesti my√∂s jatkossa. Sen vuoksi n√§emme t√§m√§n tunnustuksen palkintona asiakkaille annettujen lupausten t√§ytt√§misen√§‚ÄĚ, h√§n jatkaa.

Austrian Airlines sai kaksi palkintoa. Henkil√∂kunta sai tunnustuksen kategoriassa ‚ÄúBest Airline Staff Service in Europe‚ÄĚ eli Euroopan paras lentoyhti√∂henkil√∂kunta. Lis√§ksi Austrian Airlines saavutti mestaruuden kategoriassa: ‚ÄúBest Business Class Onboard Catering‚ÄĚ.

√Ą√§nestyksen toteutti Skytrax -tutkimuslaitos, joka on erikoistunut ilmailuun. Matkustajia pyydettiin arvioimaan palvelua lennolla ja lentokentill√§. Skytrax on suorittanut √§√§nestyksen vuosittain jo vuodesta 1999. Lis√§tietoja √§√§nestyksest√§ ja palkituista l√∂ytyy osoitteesta: www.worldairlineawards.com. Ks. my√∂s Matkaviikon Skytrax-uutinen 19.07.2018.(EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

130-vuotias Ateneum esittelee kaupungistumisista ja sen tuomaa elämänmuutosta 18.10.2018
’Kohtaamisia kaupungissa’ kertoo kaupunkielämästä 1900-luvun Suomessa

Finnair lentää Malagaan myös laajarunkokoneilla 18.10.2018
Talven lomaviikkoina: päivälento ja lisää matkustusmukavuutta

Tallink ja Rauma Marine Constructions allekirjoittivat aiesopimuksen 18.10.2018
Uusi Shuttle-pikalaiva Helsinki-Tallinna -liikenteeseen